آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۵۳۹۵

شائبه جدایی هافبک استقلال

هافبک جنوبی استقلال در این روزها مورد بی‌اعتنایی سرمربی تیمش قرار گرفته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بهنام برزای با گل دقایق پایانی‌اش به پیکان بلافاصله بعد از تعویض امیدوار بود که بتواند جای ثابتی در ترکیب تیم استقلال برای خود پیدا کند اما نکته عجیب اینکه از این بازی به بعد او دیگر هرگز حتی در لیست 18 نفره استقلال هم قرار نگرفت تا این شائبه به وجود بیاید که علی منصوریان او را در لیست سیاه خود برای نیم فصل قرار داده است.


برزای که دو فصل قبل در زمان سرمربیگری امیر قلعه‌نویی با استقلال قرارداد امضا کرد حالا در وضعیتی قرار گرفته است که نمی‌توان به آینده حضور او در جمع آبی‌ها چندان خوشبین بود هرچند که این بازیکن فصل گذشته به خوبی موفق شد توانایی‌های خود را به رخ هم‌تیمی‌های خود بکشد.


به نظر می‌رسد بازی با ملوان نوین در مرحله یک سی‌ودوم جام حذفی آخرین فرصت برزای است که بتواند نظر سرمربی جوان استقلال را نسبت به خود تغییر دهد. البته اگر منصوریان راضی بشود از این بازیکن جوان و مستعد در ترکیب اصلی تیمش بازی بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار