سیر نزولی آنفلوانزاي نوع A در کشور
کد خبر:۵۴۵۹۵
مدير برنامه آنفلوانزا و مراقبت بهداشتي مرزي خبر داد:

سیر نزولی آنفلوانزاي نوع A در کشور

مدير برنامه آنفلوانزا و مراقبت بهداشتي مرزي گفت: در حال حاضر موج آنفلوانزاي نوع A در كشور كاهش داشته است.

دكتر سروش در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: با اجراي برنامه‌هاي بسيار براي پيشگيري و مقابله با بيماري آنفلوانزاي نوع A در حال حاضر با كاهش اين بيماري مواجه هستيم.

وي بيان داشت: رشد آنفلوانزاي نوع A در ابتداي ورود اين بيماري در كشور نسبت به امروز كاهش بسياري داشته است.

سروش برنامه‌هاي اجرايي براي كاهش آنفلوانزاي نوع A از طريق رسانه‌هاي مختلف را در پيشگيري از اين بيماري بسيار موثر خواند و گفت: همچنان شست و شويي مداوم دست‌ها در پيشگيري از اين بيماري تاثير بسياري داشته است.

مدير برنامه آنفلوانزا و مراقبت بهداشتي مرزي يادآور شد: در حال حاضر موج آنفلوانزاي نوع A كاهش يافته است.

وي در پايان خاطرنشان كرد: رعايت بهداشت فردي و همچنين بهداشت محيط در مراسم‌هاي شلوغ را در پيشگيري از اين بيماري جهاني موثر عنوان كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار