کد خبر:۵۴۶۳۷۰
در شهر بابل

نخستین سالگرد کاپیتان فقید هادی نوروزی برگزار شد

نخستین سالگرد کاپیتان فقید پرسپولیسی با حضور گرم هواداران مرحوم نوروزی برسر مزار وی در روستای کپورچال بابل برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از شهرستان بابل، در نخستین سالگرد کاپیتان فقید هادی نوروزی، نورمحمدی، نوری، عباس‌زاده، فشنگ‌چی، حنیف عمران‌زاده و طرفداران زادگاه این فوتبالیست اخلاقی، حضور داشتند.

 

شروع مراسم همراه با بیان خاطرات این فوتبالیست ارزنده کشور با حضور گرم حسن یزدانی قهرمان المپیک بوده که حضور مسؤولان شهری و استانی به سبب علاقه و عشق به این ورزشکار با غیرت نیز چشمگیر بوده است.

 

این مراسم اگرچه در بارش شدید باران انجام شد اما حضور دوستان و طرفداران وی در این مراسم نشان علاقه وافر مردم به این ورزشکار با اخلاق بوده است که به سبب شدت بارش باران ناتمام ماند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار