به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمد عبدالهی تحلیلگر سیاسی در کانالش نوشت:
دروغ ۱ همه کشورهای دنیا عضو FATF شده اند، بجز ایران و کره شمالی!
پاسخ: تنها 37 کشور از 190 کشور جهان، عضو این معاهده مالی هستند و بزرگترین دولت های تروریستی منطقه و دشمنان ما یعنی اسرائیل و عربستان سعودی، عضو این معاهده نشده اند (عضو ناظر هستند)!!
دروغ۲ معاهده FATF صرفا برای مبارزه با پولشویی در کشورها فعالیت می کند!!
پاسخ: گروه اقدام مالی در مبارزه با پولشویی (FATF) یک سازمان چند دولتی است که در سال 1989 توسط کشورهای گروه 7 تاسیس شد و هدف اعلامی خود را واکنش بین المللی نسبت به پولشویی بیان کرد اما در سال 2001 کارکرد جدیدی یعنی مبارزه با تروریسم برای خود تعریف کرد. منظور از تروریسم، تمامی گروه های غیردولتی مخالف سلطه استعمارگران غربی از جمله نهضت های آزادیبخش و ضداشغالگری مثل حماس، حزب الله، انصارالله و.. است؛ نه مجاهدین خلق و..
دروغ ۳ با امضای این قرارداد، ایران از لیست سیاه FATF بیرون آمده!
پاسخ: این گروه از سال 2010 ایران را با وجود سالها مبارزه با گروهکهای تروریستی در خاک کشور و بیرون از آن، در لیست سیاه و در صدر پولشویی و حامیان تروریسم قرار داده است. پس از برجام، در تیر 95 باز هم ایران و کره شمالی در لیست سیاه قرار داده شدند و صرفا قرار شد "اقدامات تقابلی" علیه ایران به مدت ۱۲ ماه به حالت تعلیق درآید.
دروغ ۴ قرار گرفتن در لیست سیاه این گروه باعث قفل شدن مبادلات مالی کشور می شود!
پاسخ: ایران از سال 2010 در لیست سیاه قرار داشته، ولی تا زمان تحریم های اتحادیه اروپا و آمریکا (از سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲) بانکهای ایرانی مشکلی در تعاملات مالی نداشتند.
دروغ ۵ معاهده FATF همان قانون مبارزه با پولشویی است که در مجلس خودمان تصویب شده!
پاسخ: در قانون تحریم مالی تروریسم (مصوب مجلس) تشخیص تروریسم به صراحت به شورای عالی امنیت ملی داده شده اما صریح استاندارد FATF آن است که هر کشور عضو یا عضو ناظر میتواند اطلاعات حساب افراد مورد نظر دیگر اعضا را بخواهد. یعنی حتی رژیم #صهیونیستی، میتواند اطلاعات حساب یک ایرانی را از دولت بخواهد و دولت ملزم است بدهد! (افراد دخیل در مسائل نظامی، موشکی، سیاسی و حتی علمی و..)
دروغ ۶ هدف دولت از پیوستن به FATF مبارزه با پولشویی و فسادهای مالی! و خروج از تحریم بانکی است! منتقدان همان گروه های پولشو هستند!!
پاسخ: آمریکایی ها به طور ضمنی لغو تحریم های بانکی علیه ایران را علاوه بر تعطیلی هسته_ای، به پذیرش FATF منوط کرده اند. اما با وجود امضای آن توسط ایران، به اعتراف وزیر خارجه ظریف، هیچ کدام از بانکهای بزرگ، 9 ماه پس از برجام، با ایران مراوده ندارند. دولت با بیان این سخنان، در واقع، می پذیرد که مشکل تحریم بانکی ما، خود ما و ساختارهای بانکی خود ماست، نه امریکایی ها! در ضمن، دولتی که مدیران رده بالای آن، خود صاحب فسادهای مالی نجومی هستند، چگونه میتواند ادعای مبارزه با فساد کند و منتقدانش را متهم به فساد؟!
پیامد الحاق ایران به این معاهده، علاوه بر تضعیف مالی سپاه پاسداران و قدرت منطقه ای ایران، تحت کنترل قرار گرفتن حساب همه افراد جامعه، بررسی و بلوکه کردن آن در صورت درخواست دیگر کشورهاست. افشای اطلاعات مهم، خودتحریمی و پذیرش کنوانسیون های ظالمانه پیامدهای پذیرش این معاهده است.