کد خبر:۵۴۷۸۶۹
رضا حجتی:
جشنواره سمنها معطل بودجه
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: به علت کمبود بودجه، برگزاری جشنواره اتفاق ۳ که به ارزیابی عملکرد سمنها میپردازد در هالهای از ابهام قرار گرفته است.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، رضا حجتی با اشاره به سایر تبعات کمبود بودجه اظهارکرد: قرار بود بودجه بیشتری در سال جاری به سازمانهای مردمنهاد جوانان اختصاص یابد ولی تاکنون این اتفاق نیفتاده است. در واقع نبود منابع مالی کافی باعث شده که نتوانیم تدوین نظامنامه ارزیابی و رتبهبندی سازمانهای مردمنهاد جوانان را به اتمام برسانیم.
وی با اشاره به برگزاری دانشافزایی و ارتقای مهارت سمنها گفت: قرار است تا پایان سال جاری 70 هزار ساعت کارگاه استانی و منطقهای برگزار کنیم که این کار از نیمه دوم سال از شهریور آغاز شده است.
قرار بود تا تیرماه تدوین نظامنامه تدوین و ارزیابی سمنها به پایان برسد.
منبع: ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.