کد خبر:۵۴۸۱۷۷
محسن رهامی:

اصلاح‌طلبان به نامزدی «عارف» در انتخابات ۹۶ فکر می‌کنند

رئیس کمیته انتخابات احزاب اصلاح‌طلب گفت: «عارف» گزینه‌ای است که ممکن است در انتخابات ۹۶ مورداستفاده اصلاح‌طلبان قرار بگیرد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محسن رهامی دبیرکل سابق انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و رئیس کمیته انتخابات احزاب اصلاح‌طلب در گفت‌گو با روزنامه آرمان امروز از احتمال معرفی کاندیدایی غیر از روحانی توسط اصلاح‌طلبان خبر داد.

 

رهامی در پاسخ به این پرسش آیا معرفی دو کاندیدا در انتخابات 96 باعث دودستگی در بین اصلاح‌طلبان نخواهد شد، گفت: اصلاح‌طلبان قصد دارند در «طول» آقای روحانی کاندیدا معرفی کنند و نه در «عرض» ایشان. در ماه‌های آینده گزینه‌های موردنظر اصلاح‌طلبان با سفر به مناطق مختلف کشور و سخنرانی در این شهرها از نظر سیاسی خود را عرضه خواهند کرد تا استقبال مردم از آنها موردسنجش و ارزیابی قرار بگیرد. در نهایت نیز اصلاح‌طلبان با بررسی‌های دقیق و موشکافانه یک گزینه را در کنار آقای روحانی معرفی خواهند کرد.

 

وی در ادامه مصاحبه‌اش یکی از گزینه‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات 96 را محمدرضا عارف دانست و خاطرنشان کرد: اصلاح‌طلبان به ایشان هم فکر می‌کنند. برخی از روایت‌ها بیانگر این مسئله است که ممکن است آقای روحانی در انتخابات شرکت نکند. به همین دلیل آقای عارف گزینه‌ای است که ممکن است در چنین شرایطی مورداستفاده اصلاح‌طلبان قرار بگیرد. اصلاح‌طلبان براین باورند که اگر در انتخابات آینده تنها روی یک گزینه سرمایه‌گذاری کنند آسیب پذیری جریان اصلاحات شدیداً بالا می‌رود و جریان اصلاحات نمی‌تواند به خوبی برنامه‌های انتخاباتی خود را اجرا کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره دیدگاه عارف درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آینده، گفت: حقیقت ماجرا این است که آقای عارف از رفتار برخی از وزرای آقای روحانی و همچنین حامیان دولت در مسئله انتخاب رئیس مجلس آزرده‌خاطر و دلگیر شده‌اند. با این وجود آقای عارف شخصیت فرهیخته و با تجربه‌ای است و اجازه نمی‌دهد که این رنجش خاطر به دو دستگی و انشقاق در انتخابات ریاست‌جمهوری 96 منجر شود.

 

وی افزود: اگر اصلاح‌طلبان تصمیم بگیرند که در انتخابات ریاست‌جمهوری همه باید از آقای روحانی حمایت کنند و تنها با یک کاندیدا در انتخابات حضور پیدا کنند قطعاً چنین اتفاقی خواهد افتاد. رنجش خاطر صورت گرفته درباره انتخاب رئیس مجلس یک مسئله دورن تشکیلاتی و خانوادگی است و باید در درون خانواده اصلاحات حل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار