یکی از مدیران اسبق استانداری البرز به تصرف دو قطعه زمین مبادرت کرده است
کد خبر:۵۴۸۳۵۸
دادستان عمومی و انقلاب فردیس:

یکی از مدیران اسبق استانداری البرز به تصرف دو قطعه زمین مبادرت کرده است

جهانشاهلو از دستگیری یکی از مدیران اسبق استانداری البرز خبرداد و گفت: این فرد با اطلاع از جعلی بودن اسناد، به خرید زمین به متراژ ۷ هزار مترمربع با قیمت بسیار ناچیز اقدام کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، جهانشاهلو جزئیات کلاهبرداری اعضای یک باند را که به جعل و استفاده از سند مجعول اقدام می کردند را تشریح کرد.



وی گفت: حسب گزارش‌های بدست آمده یکی از مدیران اسبق استانداری به تصرف دو قطعه زمین مبادرت کرده است.



دادستان عمومی و انقلاب فردیس اظهارکرد: با بررسی‌های بعمل آمده مشخص شد این فرد با تشکیل باندی به جعل امضاء، سند مجعول و کلاهبرداری اقدام کرده است و در یکی از دفاتر اسناد رسمی وکالت بلاعزل از مالک به طور جعلی و مبادرت به انتقال سند و اخذ مجوز جهت احداث چهار دیواری کرده‌اند.



دادستان عمومی و انقلاب فردیس در ادامه افزود: با پیگری‌های بعمل آمده چهارنفر از افرادی که مبادرت به جعل امضاء و تهیه سند مجعول کرده‌اند شناسایی و دستگیر شدند.



جهانشاهلو اضافه کرد: پنجمین عضو این باند که از مدیران اسبق استانداری است، نیز دستگیر شد.



وی همچنین گفت: این فرد با اطلاع از جعلی بودن اسناد به خرید زمین مذکور به متراژ 7 هزار مترمربع با قیمت بسیار ناچیز اقدام کرده است.



جهانشاهلو تصریح کرد: قرار قانونی در مورد نامبردگان صادر و پرونده طی تشریفات قانونی است.

 

منبع: میزان

پربازدیدترین آخرین اخبار