کد خبر:۵۴۹۰۲۵
محمدمهدی تندگویان:

سینماها و تالارهای تئاتر پایتخت نیاز عاجل به ایمن سازی دارد

سخنگوی کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران نسبت به اتمام عمر مفید سازه‌های سینماها، سالن‌های تئاتر پایتخت هشدار داد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی تندگویان  با اشاره به فرسودگی سازه سینماها و تالارهای تئاتر پایتخت گفت: بارها موضوع فرسودگی ساختمان سینماها و تئاترها و حتی ابنیه دانشگاهی و برخی بیمارستان‌ها را طی نامه‌ای به مسئولان امر گوشزد کرده و از آنها درخواست کردیم که نسبت به ایمن سازی هر چه سریعتر این سازه‌ها اقداماتی انجام دهند.

 

وی با بیان اینکه امروزه ساختمان بسیاری از سینماها و تالارهای تئاتر استحکام خود را از دست داده و جزو بافت فرسوده محسوب می‌شوند تصریح کرد: بسیاری از تالارهای سینمایی و تئاتر عمر مفید سازه‌شان به اتمام رسیده و حتی خروجی ایمنی نیز ندارند.

 

تندگویان با بیان اینکه موضوع فرسودگی ساختمان این مراکز عمومی که مورد استفاده مردم هستند را طی نامه نگاری با سازمان نظام فنی مهندسی و شورای عالی شهرسازی گوشزد کرده‌ام گفت: متاسفانه طی یک سال اخیر سه مرتبه در خصوص لزوم ایمن سازی سازه این مراکز گوشزد کرده‌ام؛ اما تا کنون پاسخی دریافت نشده است.

 

وی با بیان اینکه فرسودگی و اتمام عمر مفید سازه، تنها مربوط به تالارهای تئاتر و سینماهای شهر نیست افزود: بسیاری از تالارهای دانشگاه‌های قدیمی همچون تهران نیز تقریبا دچار فرسودگی شده که به عنوان مثال می‌توان به تالار ابوریحان و سالن‌های دانشکده پزشکی اشاره کرد که عمر مفید سازه آنها به اتمام رسیده و باید برای مقاوم سازی آنها اقداماتی انجام داد.

 

تندگویان با بیان اینکه آمار مشخصی از میزان فرسودگی سالن‌های سینما، تئاتر و دانشگاه‌های تهران نداریم، گفت: با این حال حدود 40 درصد سازه سینماها و تئاترهای پایتخت فرسوده شده و باید برای مقاوم سازی آنها طرح فوری ارائه شود چرا که بعضا ترک‌های سازه به طور عینی مشخص است و حتی می‌توان گفت که برای ریزش این ساختمان لازم نیست که منتظر زلزله‌ای باشیم و باید با قید فوریت طرح‌هایی برای مقاوم سازی آنها ارائه داد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار