کد خبر:۵۵۰۰۸۴
با عبور از علیدوستی و هاشمیان
سردار آزمون به تنهایی ششمین گلزن برتر تاریخ ایران شد
مهاجم گنبدی تیم ملی ایران شب گذشته با گلزنی در دیدار مقابل کرهجنوبی به تنهایی ششمین گلزن برتر ایران شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی ایران شب گذشته از هفته چهارم مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه موفق شد کرهجنوبی را با گل سردار آزمون شکست دهد.
البته سردار آزمون بعد از این دیدار برای ۳ بازی طلسم شد و از گلزنیها مهاجم جوان تیم ملی خبری نبود تا اینکه او موفق شد شب گذشته یک بار دیگر ناجی ایران شده و یک گل زیبا و ۳ امتیازی دیگر را برای تیم ملی به ثمر برساند که البته این گل شانزدهمین گل سردار در بیست و دومین بازی ملی وی نیز به شمار میرفت تا این مهاجم به تنهایی در رده ششم گلزنان ملی ایران قرار بگیرد.
آزمون پیش از این با ۱۵ گل در این رده با علیدوستی و هاشمیان شریک بود که با عبور از آنها به تنهایی این رده را به خود اختصاص داد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
یه اشتباه رایجی هست که وقتی بازی فقط یه گل داره، میگن گل سه امتیازی! در واقع دو امتیازیه. چون بدون این گل بازی مساوی میشد و یک امتیاز به هر تیم داده میشد. با زدن این گل تیم برنده به جای یک امتیاز، سه امتیاز میگیره. پس کارکرد این گل ۲ امتیاز بوده. (-:
پاسخ