کد خبر:۵۵۱۳۵۵
داور استرالیایی و ناظر بحرینی برای بازی جوانان ایران و ژاپن انتخاب شد
کنفدراسیون فوتبال آسیا یک داور استرالیایی را برای قضاوت دیدار حساس تیمهای فوتبال جوانان ایران و ژاپن در رقابتهای انتخابی جام جهانی انتخاب کرده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیمهای فوتبال جوانان ایران و ژاپن از ساعت ۱۷ امروز (دوشنبه) در دور دوم دیدارهای گروه C رقابتهای فوتبال قهرمانی آسیا و انتخابی جام جهانی در ورزشگاه ملی منامه بحرین به مصاف هم میروند.
یارد گاوان گیلت، داور استرالیایی قضاوت دیدار حساس جوانان ایران و ژاپن را بر عهده دارد. کمکهای او نیز اشلی بگام از استرالیا و فوگ پونگ شین از هنگ هنگ هستند.
تیمور از قرقیزستان داور چهارم بازی ایران و ژاپن است و عبدالخالد لبنانی نیز نظارت این بازی را بر عهده خواهد شد. ناظر داوری نیز کریم جاسم از بحرین است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.