آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۶۵۸

هندرسون: منچستریونایتد کارش را خوب انجام داد

کاپیتان لیورپول به ستایش از رقیب دیشب تیمش پرداخت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جوردن هندرسون، کاپیتان لیورپول پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل منچستریونایتد به تمجید از رقیب پرداخت.

 

 او درباره بازی گفت: اندکی احساس ناکامی می‌کنیم چون مانند بیش‌تر بازی‌های فصل جاری بازی نکردیم. خوب بودیم اما ریتم تیم در 30 دقیقه پایانی مناسب به نظر نمی‌رسید. موقعیت‌های زیادی نساختیم. به لحاظ تدافعی عملکردی مطلوب داشتیم. شاید باید در نیم ساعت آخر تاثیرگذارتر به توپ ضربه می‌زدیم.منچستریونایتد تیم بزرگ و خوبی است و کارش را به درستی انجام داد. ما در تصاحب توپ خیلی موفق نشان دادیم. شروع خوب و به طور کلی نیمه اول مناسبی نداشتیم اما در 45 دقیقه دوم بیش‌تر مالک توپ و میدان بودیم، با این حال فرصت‌های زیادی خلق نکردیم. دخئا به شکلیی استثنایی ضربه کوتینیو را مهار کرد و گرنه ما پیروز می‌شدیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار