چه کساني عزاداري در جماران را به هم ريختند؟
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از الف، درپي انتشار يادداشت احمد مسجد جامعي در توصيف حوادث شب عاشورا در حسينيه جماران، دانيال ايماني از وبلاگ داداشي؛ نکاتي مستند و قابل تامل درباره حادثه مذکور ارسال کرده است . متن کامل اين گزارش مستند به اين شرح است:
لازم به يادآوري است درپي اعتراض دو عضو شوراي اسلامي شهر تهران (خانم ابتکار و آقاي مسجد جامعي) به حوادث شب عاشورا در حسينيه جماران، خبرنگار الف درباره محتواي فيلم منتشر شده از حادثه يادشده مکررا با آقاي مسجد جامعي و خانم ابتکار تماس گرفت اما آقاي مسجد جامعي اظهار داشتند که بجز آنچه در فيلم منتشر شده وجود دارد، صحبت اضافه تري ندارند و خانم ابتکار نيز اظهار داشتند که درباره اين موضوع، مصاحبه نمي کنند. الف اميدوار است چهره هاي منطقي و موجه از اصلاح طلبان، از مصاحبه و پاسخگويي درباره مسايل روز طفره نروند تا عناصر تندرو و جنجالساز عرصه محدوتري براي فعاليت پيدا کنند.
الف آماده انتشار پاسخ برگزار کنندگان مراسم عزاداري شب عاشورا در حسينيه جماران به مطالب و مستندات اين متن است.
چه کساني عزاداري در جماران را به هم ريختند؟
سخنراني رئيس دولت اصلاحات در حسينيه جماران ناتمام ماند، در حقيقت اين اولين سخنراني خاتمي در يک جلسه (نسبتا) عمومي بود و او که پيش از اين به دليل واهمه از واکنش مردم از سخنراني در شب قدرانصراف داده بود، در تمام اين ماه ها فقط در جلسات ياران نزديکش و به اصطلاح خودي ها ظاهر شده بود و اين بار هم در اولين تجربه حضور عمومي مردم، با واکنش برخي حاظرين جلسه روبرو شد.
در پي اين اتفاق بود که رسانه هاي اصلاح طلب در هماهنگي تامل برانگيزي با رسانه هاي ضد انقلاب مدعي شدند که “ظالمان و يزيديان زمان به حسينيه امام حمله کرده اند” ، “چماق دارن با قمه و چاقو جلسه خاتمي را به هم ريخته اند” ، “حمله لباس شخصي هاي سازمان يافته از قسمت زنان شروع شد” ، “مزدوران . . . قصد حمله به خاتمي را داشته اند که با حلقه مردم در اطراف خاتمي، از کار خود بازماندند.”
سابقه بد اين رسانه ها از يک سو و انتساب اعمال خودشان به ديگران که رويه معمول آنان است و در تمام اين سال ها و حتي روز عاشوراي امسال از آنان سر زده است، مرا به تامل و ترديد جدي در اين زمينه فرو برد. خوشبختانه اخبار و اطلاعاتي که از ابتداي اين ماجرا بر خروجي هاي آنان قرار گرفت، کمک موثري در جواب اين سؤال نمود.
با اين توضيح که اگر مستندات جديد و مشخصي ارائه شود، ممکن است؛ جواب ارائه شده در اينجا تغيير کند و تمام مواردي که در اين نوشته به آن استناد مي شود، رسانه هاي حامي خاتمي و موسوي هستند به ادامه مطلب مي پردازيم.
فضاي حسينيه و اطراف آن
هر چند اين مراسم، ظاهرا عمومي بود، اما تبليغاتي وسيعي اي از سوي رسانه هاي اصلاح طلبان صورت گرفته بود تا اين مراسم با خودي هاي اين جريان پر شود و انتظامات و دست اندرکاران اين مراسم نيز از فعالان شورش سبز بودند (+) و حتي فيلم رسمي مراسم تنها ساعتي پس از اين مراسم بر روي خروجي هاي آنان قرار گرفت.
پيش از مراسم ”با شعارهايي عليه رهبري و ديکتاتوري” داده مي شد به طوري که“ يک جوري همه متعجب بودند که درست وسط بيت بنيانگذار نظام شعارهاي سبز داده مي شود.” مبالغه اي که در اين خبرها وجود دارد، قابل توجه است؛ اما از آن ها هم مي توان به فضاي موجود در حسينيه و اطراف آن پي پي برد.
در اين شرايط پرالتهاب، نوبت به سخنراني خاتمي مي رسد. او قاعدتا آنقدر تجربه دارد که اگر واقعا به دنبال آرامش است، با سخنانش بر التهاب اين جمع نيفزايد و همان طور که به او تذکر داده شده است از موقعيتي که نظام به او داده، استفاده کند و از ساختارشکني پرهيز کند؛ اما او اين موضوع را بر نمي تابد و همان طور که حاميان او گفته اند (+) با رسيدن به اين جملات، تشنج به حدنهايت خود مي رسد:
«قيام امام حسين(ع) به اين خاطر بود که جانش را در راه آزادي بدهد و با کساني مقابله کرد که مي خواستند به اسم دين بر جامعه حکومت کنند و آزادي مردم را بگيرند»
کليدواژه هاي خاصي که خاتمي به کار مي گيرد و تندي و التهاب چنين جملاتي را خود شما بهتر از من مي دانيد.
اگر اين التهاب آفريني را هواداران احمدي نژاد انجام داده بودند و او با سخنانش بر آتش آن مي افزود، چه کسي را به عنوان متهم معرفي مي کردند؟!
و آيا به مانند ماجراي دروغ خس و خاشاک، آن را وسيله اي براي توبيخ احمدي نژاد قرار نمي دادند؟!
پس چرا حالا معيارها فرق کرده است؟!
کدام درگيري، کدام آشوب؟!
بهترين نکته اي که در مورد اين ماجرا وجود دارد اين است که فيلم رسمي اين مراسم توسط حاميان آقاي خاتمي منتشر شده است (کيفيت پايين با حجم 33 مگابايت و کيفيت بالا با حجم 77 مگابايت) و به همين دليل نه تنها مي توان مستقلا صحت ادعايي نظير “ظالمان و يزيديان زمان به حسينيه امام حمله کرده اند” ، “چماق دارن با قمه و چاقو جلسه خاتمي را به هم ريخته اند” ، “حمله لباس شخصي هاي سازمان يافته از قسمت زنان شروع شد” ، “مزدوران . . . قصد حمله به خاتمي را داشته اند که با حلقه مردم در اطراف خاتمي، از کار خود بازماندند.” که از سوي رسانه هاي اصلاح طلب مطرح شده اند، پي برد و عيار صداقت اين رسانه ها را سنجيد.
ديدن اين فيلم مشخص مي کند که در تمام طول اين فيلم که از استقرار خاتمي در محل سخنراني آغاز مي شود و تا خروج مردم از حسينيه ادامه دارد، هيچ درگيري خاصي پيش نمي آيد و به جز شعارهايي که طرفين مي دهند و از بسياري جلسات مشابه هم آرامتر است، اتفاق خاصي رخ نداده است.
تنها صحنه اي که در فيلم وجود دارد و اصلاح طلبان، پيش از اين با پخش همين تکه مقطع از فيلم، آن را به عنوان درگيري جلسه نام برده اند در زمان 25:49 فيلم اتفاق مي افتد و 5-6 نفر از افراد (احتمالا متعلق به هر دو طرف) وارد جلسه مي شوند که با با توجه به ازدحامي که هواداران خاتمي (+ و +) از پشت در حسينيه تعريف مي کنند، کاملا طبيعي است و در مراسم هايي از اين دست معمول است و بر خلاف ادعاهاي سايت هاي با صداقتي!! نظير آينده مشخص مي شود که به “چوب و چماق” هم مجهز نيستند! و کسي حمله اي شروع نمي کند تا از قسمت زنانه باشد يا جاي ديگر، هيچ حمله و حتي حرکتي به سمت خاتمي هم صورت نمي گيرد تا جان خاتمي در خطر باشد و طبق خبر رسانه هاي اصلاح طلب، مردم بخواهند حول او حلقه بزنند!
اين فيلم، هيچ توصيفي از ماجراهاي بيرون از حسينيه ندارد و به همين دليل نمي توان در مورد آن قضاوت کرد، اما نکته مهم در اين است که اخبار تمام رسانه هاي اصلاح طلب و ضدانقلاب به همين داخل حسينيه برمي گردد و با انتشار همين فيلم به ميزان دروغ پردازي اخباري از اين دست مي توان پي برد و نتيجه گرفت که تمام اخبار آن ها در اين ماجرا دروغ است.
“ظالمان و يزيديان زمان به حسينيه امام حمله کرده اند” ، “چماق دارن با قمه و چاقو جلسه خاتمي را به هم ريخته اند” ، “حمله لباس شخصي هاي سازمان يافته از قسمت زنان شروع شد” ، “مزدوران . . . قصد حمله به خاتمي را داشته اند که با حلقه مردم در اطراف خاتمي، از کار خود بازماندند.”
خود اين فيلم، بهترين محک براي ميزان اعتمادي است که به رسانه هاي مذکور مي توان انجام داد.
آن هايي که التهاب آفريني کردند
هر چند تکليف اين ماجرا و اخبار رسانه هاي اصلاح طلب تا همين جا هم مشخص شده است، اما دقت در فيلم مورد نظر، نکات ديگري را در مورد ياران خاتمي نشان مي دهد.
غير از شعارهاي تحريک کننده اي که هواداران خاتمي مي دهند و در فيلم هم به خوبي مشخص است و باعث آزردگي ملت مسلمان ايران و معترضان به خاتمي مي شود، چند صحنه ديگر نيز وجود دارند که به روشني نشان مي دهند که چه اقداماتي براي افزودن بر التهاب جلسه انجام مي شود:
1) زمان 24:08 در فيلم را ببينيد، در اين موقع دختر کوچکي را کنار خاتمي قرار مي دهند تا علامت شورش سبز را که محسن سازگارا و بقيه ضدانقلاب هاي خارج نشين معرفي کرده اند، رو به جمعيت (و مشخصا جمعيت معترض به خاتمي) نشان دهد. اين نماد ضدانقلاب ها آن هم در شرايط چنين جلسه اي، مفهومي جز التهاب آفريني ياران خاتمي و اغتشاش دارد؟!
2) زمان 26:03 در فيلم را ببينيد، جواني در کنار خاتمي مي ايستند و با شدت رو به جعيت شعار مي دهد که با همراهي هواداران خاتمي، همراه مي گردد، آيا اين نشانه ديگري از التهاب آفرينان نيست؟!
3) زمان 20:35 در فيلم را ببينيد، فردي به سوي مردم معترض به خاتمي مي آيد و مشخصا چيزي به آن ها مي گويد که باعث برخورد جزئي مي شود. اين در حالي است که مردم به حالت عادي نشسته بودند، بديهي است که چنين اقدامي اگر هم نقشه اي از سوي هواداران خاتمي نبوده، ناشي از بي تدبيري آن ها در به التهاب کشيدن جلسه است.
4) غير از فضايي که در ابتداي نوشته از زبان سايت هاي هوادار خاتمي از حسينيه جماران و اطراف آن وصف شد و شعارهاي ضدانقلاب در آن تکرار مي گرديد، فضاي جلسه نيز مملو از شعار “مرگ بر ديکتاتور” از سوي اين افراد است که جهت و سمت آن به اندازه کافي براي همه مشخص است.
تاسف آور آنکه خاتمي که همواره ادعا مي کرد، با شعار “مرگ بر . . .” مخالف است، هيچ واکنشي نشان نمي دهد، به نظر مي رسد که خاتمي فقط در حالتي که شعار “مرگ بر . . .” عليه آمريکا و دوستان او داده شود، تاسف مي خورد و نگران شهيد آبراهام لينکلن مي گردد! و گرنه در مراسم هاي انتخاباتي امسال هم بارها در حضور خاتمي، به طور مستقيم و غيرمستقيم بر عليه دولت و مردم هوادار دولت شعار “مرگ بر . . . ” داده شد، اما ايشان تاسف نخوردند!
اهانت آشکاري که اين شعارها دارند، علاوه بر آنکه باعث جريحه دار شدن احساسات مردم مي گردد، عامل بسيار موثري در التهاب اين جلسه هستند که از سوي خاتمي و هواداران او، اجرا شدند.
اين در حالي است که در سوي ديگر ماجرا، شعارها حالت متخصمانه ندارند و طرف ديگر را نشانه نگرفته اند. شعارهايي نظير “ابوالفضل علمدار، خامنه اي را نگه دار” ، “خوني که در رگ ماست، هديه به رهبر ماست” جنبه اي رو درون دارند و کاري به طرف مقايل ندارند.
قاعدتا اين شعارهاي بي آزار، از سوي کساني داده مي شود که هيچ علاقه اي به تشويش فضاي جامعه و اين جلسه ندارند.
با اين شرايط روشن، به نظر شما چه کساني جلسه را بر هم زدند و چه کسي سعي در حفظ آرامش داشتند؟
آن ها که به دنبال آرامش بودند
همان طور که دقت در اين فيلم، نکات جالبي را درباره التهاب آفرينان واقعي روشن کرد، دقت در رفتار مردم مومن و به معترض به خاتمي نيز نکات جالب توجهي را روشن مي کند.
1) اگر شما قصد شعار دادن داشته باشيد، نشسته شعار مي دهيد؟! بديهي است که جواب شما به اين سؤال “خير” مي باشد. حالا اگر قصد بر هم ريختن جلسه را هم داشته باشيد، چه طور؟
آيا در رديف هاي عقب مستقر مي شويد و به صورت نشسته شعار مي دهيد؟! بديهي است که جواب چنين سؤالي باز هم “خير” و اين بار با تاکيد بيشتر مي باشد.
اين اتفاقا حال مردم معترض به خاتمي در اين جلسه است، معدود افرادي که از پس سازماندهي ياران خاتمي، براي پر کردن جلسه از ياران خودي به درون آن راه يافتند، نه تنها اقدامي براي التهاب جلسه نکرده اند، بلکه در ابتدا به صورت نشسته شعار مي دهند (براي مثال زمان 19.00 فيلم را ببينيد) من اين موضوع را نکته اي کليدي در روانکاوي اين افراد مي دانم، چرا که گروهي که قصد التهاب آفريني و به هم ريختن جلسه را دارند، هيچ گاه چنين رفتار صلح طلبانه اي را از خود نشان نمي دهند، بلکه با حالت تهاجمي (اين گروه حتي از جاي خود هم حرکت نکردند و در پاره اي از اوقات حتي در حال شعار دادن هم بر زمين نشسته بودند) و شعارهاي تهاجمي (شعارهاي اين گروه، بر خلاف طرفداران خاتمي، اصلا چنين خصوصيتي نداشت) به سخنران جلسه حمله مي کنند؛ يعني دقيقا همان رفتاري که طرفداران موسوي در جلسات اين چند ماهه صفار هرندي و حميد رسايي در دانشگاه هاي مختلف، انجام دادند و با هو کشيدن و انواع صداهاي متعارف و نامتعارف ديگر، سعي مي کنند که حتي مانع شروع سخنراني بشوند و با پرتاب کفش به سوي مردم و سخنران يا پشت کردن به جمعيت و شعارهاي توهين آميز به سخنران و بسيجي ها و ديگر مردم، اخلال ايجاد مي کنند.
حالا مشخص نيست که اصلاح طلبان با چنين رفتارهاي آشوبگرانه و اخلال در جلسات مختلف، چگونه به امت حزب الله حاضر در جلسه با رفتاري متفاوت و کاملا صلح طلبانه تهمت اخلال در جلسه را مي زنند؟!!
اگر مي خواهيد به هم ريختن جلسات و حمله به مردم و دانشجويان را ببينيد، پيشنهاد مي کنم که حتما سري به سخنراني هاي آقاي صفار هرندي و حميد رسايي بزنيد و گزارشات آنان و شعارهاي واقعا هتاکانه آن ها و پرتب کفش و باقي رفتار حاميان موسوي و خاتمي را ببينيد يا حتي پيش از انتخابات، رفتار خشونت آميز آن ها و حمله به منتقدين را حتي در حضور موسوي، مشاهده کنيد.
کجاي رفتار مردم معترض به خاتمي و حاظر در جلسه به اين رفتار اصلاح طلبان و آشوب طلبي آنان شباهت دارد؟!
متاسفانه کيش شخصيت اصلاح طلبان، تمامي ندارد و موسوي هم، چند روز پيش اغتشاشات هوادارانش را به مردم نيست داد و به جاي مردم عزادار ايران، حاميان خودش را عزاداران امام حسين (ع) اعلام کرد!
علاوه بر موارد فوق در رفتار شناسي حاميان و معترضان حاضر در جلسه خاتمي که بسيار هم تعيين کننده هستند، به موارد ديگري نيز مي توان اشاره کرد، از جمله اينکه:
2) معترضان به خاتمي (زمان 29:00 فيلم) در حالي که در حال پاسخ به شعارهاي طرف مقابل هستند، با شنيدن درخواست مجري براي صلوات فرستادن، اجابت مي کنند و صلوات مي فرستادند و به در آرامش کار همراهي مي کنند. آخر اين رفتاري جز رفتار آرامش طلبان است که با شنيدن طلب صلوات آرام مي شوند و ناآرامي ايجاد نمي کنند؟!
اغتشاشگر و برهم زننده جلسه آن است که مانند برخي گروه هاي خاص! حتي در هنگام تلاوت قرآن و صلوات فرستادن هم دست از کار خود بر نمي دارند و با حرمت شکني به قرآن و ائمه، پيگير بر هم زدن جلسه مي شوند و حتي در صورت نياز، کفش هم پرتاب مي کنند و ناسزا هم مي گويند.
3) معترضان خاتمي، با وجود همه اين توهين ها و شعار ها و التهاب آفريني هاي که بر عليه آنان صورت گرفت (موارد 1 تا 4 قسمت قبل)، صبر خوبي از خود نشان دادند و حتي واکاوي رفتار آن ها نشان داد که تا چه ميزان زيادي به دنبال آرامش در جلسه بوده اند (همين مورد 1 و 2 بالا را بخوانيد) حالا بايد از دوستان حامي خاتمي و موسوي پرسيد که شماها چرا شماها چنين رفتاري از خود نشان نمي دهيد؟ و بلکه در جلسات مختلف (که بارزترين نمونه آن در دانشگاه ها اتفاق مي افتد) سعي در آشوب داريد و همه تلاشتان را مي کنيد تا سخنراني که حرف هايش به مذاق شما خوش نمي آيد از جلسه بيرون کنيد؟
از يک طرف چنين رفتاري از خود را با افتخار در سايت هايتان نقل مي کنيد و از طرف ديگر، خبر (هر چند دروغ) به هم ريختن جلسه خاتمي را به عنوان عيب طرف مقابل بيان مي کنيد؟!
بايد از آقاي هاشمي هم که چندي پيش در مشهد، با اشاره به همين برهم زدن جلسات دولت منتخب مردم، آن را به عنوان نقطه ضعف دولت برشمرده بود؛ پرسيد که آيا امروز هم اين ضعف خاتمي را ناشي از عيب او مي دانيد يا اينکه اين بار هم اين عيب را به دولت نسبت مي دهيد؟!
بار ديگر تاکيد مي کنم که تمام موارد فوق با ارجاع به فيلم منتشر شده از سوي هواداران خاتمي و موسوي استخراج شده است و همان طور که آدرس دقيق تک تک موارد بيان شده، مشخص مي کند؛ قابل دسترسي براي همگان است و بار ديگر، دروغ بافي رسانه هاي اصلاح طلب و از آن مهم تر کيش شخصيت تاسف آور در اخلاق و رفتار آنان را نشان داد.
پ.ن 1 : از آنجايي که اصل ماجرا، اهميت داشت به سراغ بررسي صحت آن رفتم و کاري به تناقضات موجود در رسانه هاي آن ها که براي مثال، يکي از ده ها اتوبوسي که لباس شخصي ها را آورده سخن مي گويد! و ديگري که از حاظران (؟) در جلسه است، ابتدا (به قول خودش) لباس شخصي ها را بسيار زياد اعلام مي کند و بعد که فيلم منتشر مي شود و همه مي بينند که حدود 50 نفر، بوده اند اين حاضر در جلسه هم به صرافت مي افتد که همان 50 تا بيشتر نبودند! (به شگردهاي هميشگي آن ها که اتهام آوردن اتوبوسي مردم، لباس شخصي، چماق و چاقو و . . . و دروغ بودن آن ها دقت کنيد)
تناقضاتي از اين دست در رسانه هاي اصلاح طلب و ضدانقلاب به وفور يافت مي شود و به همان نکته کليدي که “بي اعتبار بودن” و “دروغگويي” آنان است؛ برمي گردد.
پ.ن 2 : از آنجايي که در ابتداي مطلب قول داده بودم تا فقط به رسانه هاي حامي موسوي و خاتمي استناد کنم، از لينک دادن به بقيه سايت ها خودداري کردم، اما در اينجا نگاهي به گزارش رجانيوز و جهان نيوز در اين ماجرا هم خالي از لطف نيست، به ويژه آنکه از ياد نبريم که ماجراي تولد گرفتن امسال خاتمي در شب شهادت امام صادق(ع) و مراسم دوم خرداد سال 77 که مصادف با شهادت امام سجاد(ع) بود و با حواشي نامناسب هواداران خاتمي همراه بود، هنوز از يادها نرفته است.
پيش از توهين به امام حسين (ع)، توهين هاي متعددي به امام (ره) صورت گرفته بود که اصلاح طلبان سعي در تحريف آن داشتند و حتي بدون هيچ مدرکي، پاره کردن عکس امام (ره) را به ديگران نسبت مي دادند، اما رفتارهاي آنان در پيش از انتخابات که با شادماني هوادارنشان در هنگام پخش خبر رحلت امام (ره) در يک کليپ انتخاباتي صورت گرفت و خودشان نيز به آن معترفتند، جاي هيچ و شک و شبهه اي در نسبت واقعي آن ها با امام (ره) و ائمه اطهار باقي نمي گذارد.
پ.ن 3 : براي ديدن چند نمونه از ادب و صلح جويي اصلاح طلبان شما را به ديدن اين چند لينک دعوت مي کنم.
اينقدر نگوييد قانون؛ ما قانون را قبول نداريم
طلبه اي که قصد سؤال از موسوي را داشت، مضروب و روانه بيمارستان شد (پيش از انتخابات)
برنانيوز هم پيش از اين فيلمي از حمله هواداران موسوي به جسله حاميان احمدي نژاد پيش از انتخابات گذاشته بود که به نظر مي رسد با تغيير و تحولات اين سايت حذف شده است. اما شايد دوستان لينک ديگري از آن داشته باشند و اينجا قرار دهند تا بقيه هم مطلع شوند.
اگر هم مي خواهيد با آشوب طلبان واقعي آشنا شويد، اين آخرين موردي است که تنها ساعتي پيش اتفاق افتاد و بار ديگر حريم دانشگاه را شکستند و آن را به صحنه جسارت هاي خود تبديل کرده اند و البته اين حرمت شکني ها از نظر آنان اشکالي ندارد.
پ.ن 4 : چند روز پيش که داشتم مطلبي در مورد يک شايعه مي نوشتم، سايت جهان همزمان با بنده، مطلبي در مورد آن منتشر کرد. امروز هم که در حال اتمام اين مطلب بودم، سايت الف مطلبي در اين مورد به نقل از يکي از نزديکان او منتشر کرد که برخلاف استناد مطلب بنده به فيلم منتشري، ماجرا را از ديد اين اصلاح طلب نزديک به خاتمي (و البته با پيازداغ هايي بسيار کمتر از آنچه پيش از اين در رسانه هاي صادق اصلاح طلب منتشر شده بود) روايت کرده است، اميدوارم سايت الف و رسانه هاي مشابه، با انتشار نوشتاري از سوي طرف ديگر ماجرا، حقيقت اين واقعه را که مورد سواستفاده زيادي واقع شد و جنجال سازي رسانه هاي اغتشاشگر در مورد آن، به نوعي زمينه ساز حوادث تاسف آور روز عاشورا هم بود؛ روشن کنند و اگر التهاب آفريني عمدي از سوي خاتمي و رسانه هاي او در اين باره صورت گرفته است، با آنان برخورد شود.
پ.ن 5: اصلاح طلبان با اين خبر خودساحته، بهانه اي يافتند تا به جاي واکنش به هتک حرمت روز عاشورا و عزداران امام حسين (ع)، نسبت به تعرض (؟!) به خاتمي واکنش نشان دهند ( + و + و +)! جدا از اينکه اگر اين خبر راست هم بود، تفاوت ارزش امام حسين (ع) و خاتمي را در نظر اينان مشخص مي کرد؛ با مشخص شدن دروغگويي در مورد اين خبر، خجالت آنان بيش از گذشته شد.
اين بنده خدا هم که از حاظران در جلسه بوده، از اين همه داستان پردازي رسانه هاي اصلاح طلب در مورد اين ماجرا، به شدت متعجب شده است./انتهاي پيام/