کد خبر:۵۵۱۸۴۲
طارمی و عالیشاه نقره داغ می شوند
باشگاه پرسپولیس بابت اعتراض طارمی و عالیشاه به خاطر تعویض در بازی مقابل نفت تهران تذکر کتبی به این دو بازیکن داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی طارمی و امید عالیشاه هنگام تعویض در بازی مقابل نفت تهران با ناراحتی زمین مسابقه را ترک کردند.
در حالیکه این دو بازیکن ناراحتی خود بابت تعویض خود را تکذیب کردند اما باشگاه پرسپولیس به این دو بازیکن تذکر کتبی داده است که در صورت تکرار این رفتار با جریمه سنگینی مواجه می شوند.
همچنین سرتن چوک دستیار برانکو دیروز اظهاراتی علیه رضاییان در صفحه اجتماعی خود بیان کرده بود که باشگاه پرسپولیس نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
پندار خمارلو مدیر رسانه ای پرسپولیس درباره این موضوع گفت: ما از چوک مربی تیم خواستیم که در صحبت با رسانه ها مواضع باشگاه پرسپولیس را در نظر بگیرد تا مسئله حاشیه ای به وجود نیاید.
وی در پایان خاطر نشان کرد: طارمی و عالیشاه نسبت به رفتار خود ابراز ندامت کردند. براین اساس باشگاه فقط به یک تذکر کتبی به این دو بازیکن رضایت داد. در صورت تکرار این رفتار این دو بازیکن با جریمه سنگینی روبرو می شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.