مناظره پيامکي!
به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبکه خبر دانشجو»، سجادصفارهرندي در آخرين پست وبلاگ «خصوصي نيست» درباره حاشيه هاي مراسم 16 آذر امسال دانشگاه تهران نوشت:
اين مطلب براي نشريه دانشجويي ماهو نوشته شد. به رغم بيات شدن (!) هنوز قابل خواندن است.
« ديروز شوي جالبي اجرا کرديد! » اين را دوست سبز هميشه عصباني ام برايم sms مي کند. فرداي 16 آذر 1388. منظورش از شو (show) همان «نمايش» است.
جوابش مي دهم: «هميشه شعبون، يه بار هم رمضون ...!»
چيزي نمي گويد ولي من ول کن نيستم: « حالا تو از شويي که ما اجرا کرديم ناراحتي يا از اين که رفقات شويي که آماده کرده بودند نتونستند اجرا کنند؟! »
مي گويد: «شما قاعده بازي را به هم زديد. مگر نمي دانيد فضاي دانشگاه مال شما نيست. چرا با اين نمايش ها فضاي دانشگاه را مي دزديد؟!»
مي گويم: «اين که فضاي دانشگاه جزو اموال کيست بحثي است در جاي خود ... ولي قبل از آن به نظرت وقتي که شما مي رويد و نمايش هاي روالمند ديگران را خراب مي کنيد، نبايد توقع داشته باشيد که ديگران هم به فکر خراب کردن نمايش شما بيفتند؟! حق با توست. تجمعات و تظاهرات از هر طرف که باشد اساساً چيزي از جنس "نمايش" است. اما اين شما نبوديد که اول به سراغ تظاهرات روز قدس آمديد و جايي که اساساً قرار بود خشم عليه اسرائيل و اتحاد در حمايت از فلسطين نمايش داده شود، شعار «نه غزه، نه لبنان» سر داديد؟ وقتي شما در تظاهرات 13 آبان که اساساً قرار است از آن پالس مرگ بر آمريکا ارسال شود، پالس مرگ بر روسيه بفرستيد، چرا نبايد توقع داشته باشيد که ديگران هم از روز 16 آذر که قرار است توسط شما پيام نارضايتي به بيرون فرستاده شود، براي ارسال پيام وفاداري به نظام و انقلاب استفاده کنند؟!»
مي گويد: « پس نهايتاً ما مثل هميم!! »
پاسخ من روشن است: «نه! چون من قبول ندارم که فضاي دانشگاه و روز دانشجو بخشي از دارايي خصوصي جرياني باشد. بسيج دانشجويي الان 6 – 7 سال است که روز 16 آذر برنامه و تجمع مي گذارد و از قضا معتقد است که جنبش دانشجويي 16 آذر 1332 و 13 آبان 1358 اگر ميراثي داشته باشد، ما به ميراث داري آن سزاوار تريم.»
مي گويد: «مغالطه نکن! شما از بيرون آدم آورديد! کارت هاي غديرتان را سايت آينده هم نوشته...»
مي گويم: «اگر آمدن تعدادي از دانشجويان دانشگاه هاي ديگر تهران، تجمع 16 آذر را از اصالت خارج کند که خداي نکرده بايد آرشيو کل 16 آذر هاي 10 سال اخير شما را يکجا delete کرد! من که بارها سخنراني فلان دانشجوي مبارز پلي تکنيکي و خوانده شدن بيانيه انجمن اسلامي دانشگاه مازندران را در تجمع تان ديده ام، چه کنم؟! نکند فراموش کرده اي که شورانگيز ترين بخش از مناسک (!) سالانه 16 آذر دوستان طي اين سالها، از جا کندن درب غربي دانشگاه براي وارد کردن دانشجويان ساير دانشگاه ها بوده است؟! تازه من قصد ندارم به خبرهاي غير رسمي راجع به حضور سازمان يافته غيردانشجويان از فلان استان در مراسم 16 آذر دانشگاه تهران در دو سه سال اخير استناد کنم. هم چنين نمي خواهم به دسته هاي سي تايي و پنجاه تايي کارت دانشجويي که همين امسال از دانشگاه خارج مي شد و با آن دانشجويان جديد (!) دانشگاه تهران وارد مي شدند اشاره کنم.»
مي گويد: «تا کي مي خواهي با اين حرف ها چشمت را روي واقعيات ببندي ...»
***
«فردا (دوشنبه 23 آذر) همگي در تالار چمران دانشکده فني حاضر مي شويم تا ...» اين بار پيامک را دبير اسبق انجمن اسلامي دانشگاه تهران برايم فرستاده است. برايش جواب مي فرستم که : « تا آنجايي که خاطرم هست تو يک سالي مي شود که فارغ التحصيل شده اي، اخوي! پس چطور مي خواهي وارد دانشگاه شوي؟! نکند با کارت غدير؟! ... »
* اين مناظره پيامکي اساساً ريشه در واقعيت دارد ولي براي رساندن اين مطلب به 600 کلمه معهود اندکي توسط نگارنده تفت داده شده است!
/انتهای پیام/