به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، بزرگواری در مورد استعفای(بخوانید برکناری) وزرا استدلال کرده بود که چون این حرکت از سوی وزارتخانه هایی چون صنعت، اقتصاد یا شبیه این نبود حرکتی است انتخاباتی!
برای تکمیل از دونظر می توان بررسی کرد:
الف) بالعکس بنا بر همین استدلال اگر قرار بر شوک انتخاباتی بودباید تغییر از وزرای مرتبط مستقیم با معیشت مردم چون صنعت، اقتصاد و کار یا وزیر کمکار آموزش و پرورش می بود. بنده نفی نمیکنم شائبه انتخاباتی بودن بسیار قوی است. اما مگر چنددرصد مردم با تغییر وزیر ورزش و ارشاد قابلیت تغییر دیدگاه نسبت به دولت را دارند؟ این سناریو تنها از وجه دوقطبی کاذب سر حواشی وزارت ارشاد قابل تامل است اگر نه آنقدر اوضاع اقتصاد بغرنج است که اکثریت به نان شب می اندیشند تا برکناری جنتی!
ب) مگر آنکه این تغییر مقدمه تغییرات سریالی شود. اصطلاحا بازی دومینویی.
چنانکه روحانی با به گردن مجلس انداختن هزینه استیضاح فانی، روند تغییرات نزدیک در وزارتخانه های کار، اقتصاد، صنعت و معدن و برخی بانکها را در برنامه داشته باشد. که با تیر اول یعنی برکناری گودرزی و جنتی بخشی از سبد رای جریان اثرگذار ورزش و فرهنگ(مانند بازیگران) و حامیان طبقه متوسط را هدف گیرد. و با برکناری های بعدی ناکارآمدی فعلی را به گردن وزرا انداخته و ژست بیتقصیری روحانی در مشکلات اقتصادی برای اقناع مردم به رای دوباره تکمیل شود.
باید کمی تامل کرد و به انتظار پشت پردههای ظریف آشنا نشست که این بار از کیسه اتاق فکر آقای حقوقدان چه بیرون میآید.