به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، ناصر ایمانی کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تغییرات در دولت روحانی اظهار داشت: این تغییرات صورت گرفته خواسته دولت به معنای تصمیمگیری برای تغییر در سطح مدیران و بهبود کارآیی دولت نبود.
ایمانی با بیان اینکه اگر این تغییرات خواسته خود دولت بود، همه آنها را از یک حوزه فرهنگی و اجتماعی انتخاب نمیکرد، ادامه داد: این موضوع یکی از دلایلی است که نشان میدهد استعفا و برکناری وزرا به رئیسجمهور تحمیل شده و دولت ارادهای برای تغییر نداشته است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه آقای جنتی به دلایل کاری استعفا نداده و علت استعفای او کاملاً شخصی است، یادآور شد: استعفای وزیر ارشاد به هیچوجه مرتبط با حوزه کاری وزارت ارشاد و فشار مخالفان نبود، اما متأسفانه ایشان چنین ادعایی کردند که این بهدور از انصاف بود، در حالی که منتقدین خویشتنداری میکنند و نمیگویند دلیل استعفای وزیر ارشاد چه بوده است.
وی درباره استعفای اجباری فانی به دو کارت زرد او از مجلس اشاره کرد و افزود: اگر استیضاح وزیر آموزش و پرورش رأی میآورد و توسط مجلس برکنار میشد، این نکته خوبی برای روحانی نبود و به همین دلیل تصمیم گرفته شد فانی برکنار شود و این صرفاً تصمیم رئیسجمهور بود.
ایمانی با بیان اینکه از مدتها پیش حرف رفتن گودرزی وزیر ورزش مطرح و فعالیت او انتقادات زیادی را در جامعه ورزش ایجاد کرده بود، ادامه داد: اگر روحانی وزرای رادیکالی را به مجلس معرفی کند، برای وجهه او در انتخابات 96 خوب نیست و کاملاً شائبه انتخاباتی بودن این تغییرات قوت میگیرد، در حالی که این موضوع تاکنون یک تحلیل بوده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این نکته که ما شاهد هیچ بهبود شرایطی در این تغییرات نبودهایم، گفت: انتظار این بود که رئیسجمهور در حوزه سیاسی و اقتصادی تغییر ایجاد کند و جناح حامی دولت نیز به رئیسجمهور فشار میآوردند که وزیر کشور را برکنار کرده و فردی نزدیک به آنها را منصوب کند.
منبع: فارس