آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۳۳۵

سرمربی آرژانتینی سعودی‌ها را تهدید کرد

رامون دیاز، سرمربی جدید تیم الهلال عربستان تأکید کرد بندی در قراردادش وجود دارد که او را قادر به فسخ یک‌طرفه آن می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یک رسانه عربستانی مصاحبه‌ای را از رامون دیاز، سرمربی جدید تیم الهلال منتشر کرده است که در آن مربی آرژانتینی آبی‌پوشان تأکید می‌کند در صورت دریافت پیشنهاد کاری از سوی تیم ملی کشورش یا باشگاه ریورپلات در هر زمانی می‌تواند قراردادش با تیم عربستانی را به صورت یک‌طرفه و بدون توجه به شرایط این تیم فسخ کند.


رامون دیاز آرژانتینی جایگزین ماتوساس اروگوئه‌ای شد که ماه گذشته میلادی حکم اخراجش از سمت سرمربیگری تیم الهلال عربستان را دریافت کرد. این باشگاه عربستانی پس از آن با مربیان متعدد اروپایی و آمریکای جنوبی وارد مذاکره شد که تمایلی به هدایت این تیم نداشتند، اما رامون دیاز پیشنهاد الهلالی‌ها را پذیرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار