کد خبر:۵۵۴۱۰۶

ژاوی: مورینیو دنبال جنگ است، نه فوتبال

ستاره سابق بارسلونا انگشت اتهامش را سمت آقای خاص گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ژاوی هرناندس، اسطوره بارسلونا و بازیکن سابق این تیم ادعا کرد هدف مورینیو از مربیگری جنجال و جنگ است، نه فوتبال! 

 

او در این باره گفت: در فصل جاری لیگ داخلی برای مورینیو و شاگردانش اهمیت زیادی دارد. البته تصور می‌کنم تیم او دیگر شانسی برای قهرمانی در لیگ ندارد و باید روی سایر جام‌های داخلی تمرکز کند.شاید حضور در فصل آینده لیگ قهرمانان برای آن‌ها هدف واقع‌بینانه‌ای باشد. تصور نمی‌کنم برای او جام اتحادیه رقابت بی‌اهمیتی تلقی شود چون ژوزه به کسب جام‌های مختلف علاقه زیادی نشان می‌دهد. وقتی اوضاع بر وفق مراد مورینیو نیست، او دنبال جنگیدن با بقیه می‌دود؛ درست مثل سال پایانی حضورش در رئال مادرید. امیدوارم دوباره جنگیدن او را در انگلیس شاهد نباشیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار