تهديدات جديد عليه ايران تيري در تاريكي است
کد خبر:۵۵۴۳
گاردين:

تهديدات جديد عليه ايران تيري در تاريكي است

گاردين در سرمقاله‌اي با عنوان تيري در تاريكي نوشت: تهديدات جديد عليه ايران فاز جديد و خطرناكي است و با توجه به سفر سولانا بازي دوگانه است.

به گزارش «شبكه خبردانشجو» به نقل از فارس، راديو فارسي زبان بي بي سي شب جمعه اعلام كرد: گاردين سرمقاله‌اي در اين زمينه دارد با عنوان تيري در تاريكي و مي‌گويد كه تهديدات جديد عليه ايران را فاز جديد و خطرناكي بايد ديد و معقتد است كه ديدگاه رهبران ايران غرب همچنان مشغول بازي دوگانه ترغيب و تهديد هست.

بنا بر اين گزارش، اعزام خاوير سولانا به تهران با چهره‌اي مسالمت جويانه از يك طرف و اعلام خبر مانور هوايي 100 جنگنده اسرائيلي بر فراز درياي مديترانه به عنوان تمرين براي حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران يك بازي دوگانه است.

اين نشريه خبرهايي درباره كشف همكاري هسته‌اي بين سوريه و كره شمالي و ايران را مانور تبليغاتي تازه‌اي ديده و به قول مفسر گاردين حاوي ادعاهاي ضد و نقيض هم هست .

سرمقاله گاردين نوشته است: هر رئيس جمهوري در آمريكا پيش از موافقت با اقدام نظامي عليه ايران بايد چند واقعيت را در نظر داشته باشد يكي توانايي نيروهاي مسلح ايران براي بر هم ريختن هدف هاي آمريكا در عراق كه تاكنون به قيمت جان 4016 نظامي آمريكايي تمام شده است و گاردين خطر ديگر را بسته تنگه هرمز توسط ايران ديده است؛ آبراهي كه 90 درصد از نفت صادراتي خليج فارس از آن مي‌گذرد.

فايننشال تايمز از قول علي لاريجاني نوشته كه غرب نمي بايست دست به كاري با عواقب معلوم بزند. اين روزنامه سخنان رئيس سابق مذاكره كنندگان هسته‌اي ايران را پيامي به غرب ديده كه تهديد نظامي عليه ايران تمام جناح هاي سياسي در اين كشور را متحد خواهد كرد و عواقب آن به مراتب وخيم تر از حتي هشدار محمد البرادعي خواهد بود .

* همچنان تلاش براي حفظ و تقويت جنگ رواني اخير رژيم صهيونيستي در تهديد نظامي جمهوري اسلامي از سوي رسانه هاي بيگانه پي گيري مي شود و در ارزيابيهاي هدفمند اين رسانه ها ، آمريكا نيز بر موج تهديدات نظامي برعليه ايران سوار خواهد شد.

بر همين اساس رسانه هاي بيگانه به رصد چشم انداز سياستهاي آينده كاخ سفيد به خصوص با حضور رئيس جمهور بعدي آمريكا درقبال همسوئي با تهديدات نظامي رژيم صهيونيستي برعليه ايران مي نشينند و در پيش بيني سومندانه خود بر تهديدات احتمالي جمهوري اسلامي در واكنش به اين تهديدات تاكيد مي كنند.

طرح موضوع كشتار نظاميان آمريكائي درعراق و نيز پيامدهاي اقتصادي و نظامي ناآرامي در تنگه هرمز در اثر مواجهه نظامي ايران و آمريكا نيز برهمين اساس ازسوي اين رسانه ها مورد توجه قرار گرفته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار