آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۵۴۸

گواردیولا: دیدار با یونایتد مثل فینال است

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی مدعی شد دیدار مقابل یونایتد در جام اتحادیه برای آنها مثل یک فینال است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شاگردان گواردیولا امشب در جام اتحادیه به مصاف یونایتد خواهند رفت. پس از کسب پیروزی در لیگ برتر مقابل یونایتد، شاگردان مورینیو به شدت به دنبال انتقام گرفتن از سیتی خواهند بود.حال سرمربی اسپانیایی مدعی شد که این بازی را بسیار جدی خواهد گرفت.


او گفت:" ایمان دارم که همه فکر می‌کنند این رقابت ها خیلی هم مهم نیست ولی من تیمم را برای پیروزی آماده می‌کنم. به بازیکنانی که بازی می‌کنند اتکا می‌کنیم که بهترین نتیجه ممکن را کسب کنیم. این بازی برایمان مثل یک فینال است. هیچگاه اینطور نیستم که پیش خودم بگویم یک بازی از دیگر بازی مهم تر است. با این حال باید شرایط بازیکنان را هم در نظر بگیرم. 3 روز پس از بازی با وست بروم، سپس بارسلونا و این خیلی مهم است. معمولا بازیکنان جوان در بازی‌هایی به کار گرفته می‌شوند که تیم در فرم خوبی باشد و ما هم نمی‌توانیم 5 بازی اخیر که پیروز نشده ایم را فراموش کنیم.  قرار دادن 3، 4 یا 5 بازیکن جوان در تیم در حال حاضر کار درستی نیست زیرا باید از آنها مراقبت کرد."

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار