کد خبر:۵۵۴۶۰۶
کشتیرانی:

به خارج سفارش ساخت نداده‌ایم

کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به خبر تسنیم اعلام کرد: سفارش ساخت کشتی کانتینربر با ظرفیت ۲۲۰۰ TEU را به خارج نداده‌ایم.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو،  متن پاسخ کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل است؛

 

1-شناور سفارش شده در آمار یک موسسه تحقیقاتی اروپایی در خبر مورخ 1395/08/05 خبرگزاری تسنیم، مربوط به کشتی کاشان و قرارداد مورخ 1379/10/04 بابت ساخت شناورهای کانتینربر با ظرفیت حمل 2200 TEU فی مابین شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) می‌باشد که ساخت آن با تاخیر انجام گرفت و سفارش ساخت شناور 2200 TEU کانتینربر توسط شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به خارج از کشور صحت ندارد.

 

2-ضمنا اطلاعات آماری موسسه آلفالانیر در خبرگزاری مذکور که شمار به آن اشاره کرده‌اید مربوط به شناورهای ملکی و شناورهای استیجاری در اختیار خطوط کشتیرانی می‌باشد و طبق آمار موسسه کلارکسون، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در میان خطوط کشتیرانی از نظر ظرفیت ملکی در رده 19 جهان قرار دارد.

 

3- خواهشمندیم کشتیرانی را به‌عنوان منبع مستندتر از خارجی‌ها بداند و صحت و سقم این‌گونه اخبار را قبل از انتشار از منابع داخلی معتبر جویا شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار