کد خبر:۵۵۴۹۰۲
دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم مطرح کرد

انتقاد از تأخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی و پرداخت بدهی گندم‌کاران

دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم گفت: اگر دولت بنا داشت جهت پرداخت مطالبات گندم‌کاران از اوراق سلف و مرابحه استفاده نماید، این کار باید مردادماه انجام می‌شد تا با این تأخیر در پرداخت بدهی‌ها مواجه نشود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ علی خان‌محمدی، دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم  با اشاره به این موضوع، گفت: در سال‌های گذشته -غیر از سال ۹۴ که نرخ‌ها در تاریخ ۱۱ آبان‌ماه اعلام شد- نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی تا ۲۵ شهریورماه اعلام می‌شد.

 

خان‌محمدی افزود: با وضع موجود، کشاورزان سرگردانند و پایداری تولید به خطر می‌افتد؛ به گونه‌ای که نمی‌توان اهداف به‌دست‌آمده امسال را حفظ کرد.

 

وی ادامه داد: اگر این تأخیر بیش از این ادامه پیدا کند باید فکر اساسی برای تولید گندم نمود تا کشاورزان دلگرم شوند.

 

دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم همچنین در رابطه با نحوه پرداخت مطالبات گندم‌کاران گفت: اگر دولت بنا داشت جهت پرداخت مطالبات گندم‌کاران از اوراق سلف و مرابحه استفاده نماید، این کار باید مردادماه انجام می‌شد تا با این تأخیر در پرداخت بدهی‌ها مواجه نشود.

 

وی همچنین اظهار داشت: در حال حاضر، کشاورزان در بسیاری از استان‌های سردسیر، بخش عمده‌ای از مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند. به گونه‌ای که اگر هم بنا باشد شروع به کشت کنند، از طرفی دستشان خالی است و از طرف دیگر زمان مناسب کشت گذشته است.

 

خان‌محمدی ضمن اعلام این خبر که تأخیر دولت باعث بدقولی تشکل‌ها در برابر کشاورزان شده است، افزود: تشکل‌ها هم بر اساس گفته‌های مسئولین ذیربط به کشاورزان، زمان واریز مطالبات را وعده می‌دهند، این در حالی است که کشاورزان از روز شنبه منتظر واریز مبلغ وعده داده‌شده توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران هستند.

 

وی در رابطه با پرداخت کامل مطالبات کشاورزان تا پایان مهرماه نیز گفت: تا چند روز دیگر مهرماه به پایان می‌رسد و بعید است که اوراق مربوطه تا آخر ماه به فروش برسد.

 

منبع: عیار آنلاین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار