ماجرای تلخ جان دادن زن جوان بندرعباسی
کد خبر:۵۵۵۳۱۹

ماجرای تلخ جان دادن زن جوان بندرعباسی

استفاده نادرست از بالابر منجر به فوت یک زن در بندرعباس شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، معاون عملیات آتش‌نشانی و خدمات ایمنی بندرعباس با تایید این خبر افزود: طی تماسی با مرکز ۱۲۵ گزارش حادثه‌ای در حوالی میدان ابوذر بندرعباس و در مغازه‌ آبمیوه‌فروشی داده شد که در کمتر از چهار دقیقه سریعاً مامورین آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

 
حسین امینی‌زاده اظهار کرد: در این حادثه به دلیل استفاده نادرست و غیرمجاز از بالابری که برای جابه‌جایی کالاست اما در این مغازه کارگران از آن استفاده می‌کردند، متاسفانه به دلیل سانحه‌ای که رخ داد،‌ بالاتنه وگردن یک زن ۲۷ ساله گیر کرده و فرد به علت خفگی جان خود را از دست داد.
 
 
وی با اشاره به این که این سومین حادثه در خصوص استفاده ناصحیح از این بالابرها در سال جاری است، خاطرنشان کرد: امیدواریم شهروندان با استفاده ناصحیح از وسایلی که برای فعالیتی خاص ساخته‌ شده، جان خود را در خطر نیندازند.
 
 
منبع:ابتکار
پربازدیدترین آخرین اخبار