به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نزدیک است و ترامپ که فاصله ی رای خود را در نظرسنجی ها نسبت به کلینتون می بیند، زیر میز انتخابات زده است. او پیشاپیش اعلام کرده است که در روز انتخابات آمریکا تقلب خواهد شد.
از او جلوتر طرفدارانش هستند که اعلام کرده اند که در صورتی که ترامپ رای نیاورد در آمریکا انقلاب خواهند کرد. صد شرف به سران فتنه ی ما و مردم سالاری دینی ایران که لااقل قبل انتخابات خود را کنترل کردند و اعتراض ها را به بعد انتخابات تسری دادند.
البته شایان ذکر است که در این مورد هاشمی رفسنجانی استثناء بزرگی است که از دیرباز در هر انتخاباتی وجود تقلب را محتمل دانسته است و از این جهت شباهت زیادی به ترامپ دارد.
شگفت آورترین نقطه ی بحث آنجاست که نئولیبرال های وطنی نمی دانند که چطور پدیده ی مطرح کردن تقلب توسط یکی از دو کاندیدای اصلی را توجیه کنند. عده ای همچون زیباکلام، سریع القلم و رنانی سکوت را بهترین راه دیدند. به عنوان مثال سریع القلم در میانه ی جریان مهم انتخابات آمریکا، ۳۰ ویژگی افرادی که انرژی مثبت دارند، را می نویسد.
اما عده ای دیگر مشاهده کردند که این سکوت ممکن است خدشه ای بر چهره ی دموکراسی غربی که آن ها مبلغ آن هستند، وارد کند، شروع به توجیه کردن می کنند. مثال این مورد را باید در یادداشت های یکی از نمایندگان اصلی لیبرالیسم در ایران یعنی سایت «عصرایران» دید.
عصر ایران با ارائه ی یادداشتی در جهت ماله کشی، وجود شبهه ی تقلب را مخصوص کشورهای نوپا در دموکراسی دانست و ذکر این مسئله را در این انتخابات استثناء دانست. دقیقا معلوم نیست که چرا این سایت در فتنه ی ۸۸ عملکرد روسای فتنه را زیر سوال نبرد و شبهه تقلب را ناشی از نابلد بودن اصول دموکراسی توسط سران فتنه نخواند؟
این موضوع که شبهه ی تقلب در این انتخابات استثناء است، خود دروغ بزرگی است. بر کسی پوشیده نیست که جرج بوش پسر خود با تقلب در ایالت فلوردا که برادرش جب بوش آفرید رئیس جمهور آمریکا، آن هم به کمک آرای الکترال شد. در رای مردم که شکست خورده بود و صد البته رای مستقیم مردم در انتخابات آمریکا اهمیتی ندارد.
بسیار دوست داشتنی خواهد بود مشاهده ی این که نظام سیاسی آمریکا با پدیده ی تقلب در صورت پیگیری توسط ترامپ بعد از انتخابات چه برخوردی خواهد کرد. بسیار تنفرانگیز خواهد بود که آزادی سلاح در آمریکا در صورت بروز درگیری چه کشتاری را رقم خواهد زد.
بسیار دوست داشتنی خواهد بود که در صورت شکل گیری چنین فاجعه ای، نظام سیاسی آمریکا چگونه این پدیده را لگدمال خواهد کرد، در حالیکه کشتار مردم در فتنه ۸۸ از نتایج طبیعی اعتراض های مدنی خوانده می شد و بعضا به نام نظام نیز تمام می گردید.
منتظریم ببینیم ترامپ چه می کند.
منبع: سمعک نیوز