کد خبر:۵۵۵۵۲۷
عرب در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

«اشدا علی الکفار و رحماء بینهم» بهترین ملاک سنجش رفتارمان مقابل دشمن است

دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان گفت: به نظر می‌رسد این روزها جای دوست و دشمن عوض شده است؛ شاخص «اشدا علی الکفار و رحماء بینهم» بهترین ملاک برای سنجش ما و نوع رفتارمان مقابل دشمنان است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی عرب، دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به نوع رفتار کشورمان مقابل استکبار جهانی گفت: مسئولان و برخی از جریانات به اصطلاح روشن فکر داخلی، عدم وجود دشمن را منکر شده اند؛ زمانی که طرف مقابل را دشمن می دانیم باید اشدا علی الکفار را نشان دهیم.

 

وی با بیان اینکه ما امروز شاهد «اشدا علی الکفار» از سوی برخی از مسئولین نیستیم، گفت: از حکومت انقلابی انتظار بالایی داریم. شدت و ضعف این موضوع در وضعیت خوبی نیست؛ انتظار داریم که زمانی که خود را حکومت انقلابی می دانیم، نباید در ادامه راه از میزان انقلابی گری مسئولین کاسته شود.

 

عرب در پایان خاطرنشان کرد: به نظر می رسد این روزها جای دوست و دشمن عوض شده است، شاخص «اشدا علی الکفار و رحماء بینهم» بهترین ملاک برای سنجش ما و نوع رفتارمان مقابل دشمنان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار