کد خبر:۵۵۵۶۴۵

تهرانی‌ها آماده سرما باشند

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: هوای تهران در آخر هفته سرد می شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، محمد اصغری اظهار داشت: در سه روز اخیر میزان ذرات معلق نه تنها در تهران  بلکه در شهرهای صنعتی و بزرگ مانند اصفهان، اراک،قزوین و تبریز بستر برای افزایش آلاینده ها فراهم است و این شهرها با آلودگی روبرو هستند.



وی ادامه داد: با توجه به آلودگی موجود هموطنان در شهرهای بزرگ در این روزها از ورزش در فضای آزاد به ویزه در ساعات صبح و ظهر خودداری کنند.



به گفته کارشناس سازمان هواشناسی تهران امروز هوای تهران نیمه ابری است  و برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه حداقل یکبار بارندگی رخ می دهد.همچنین از روز چهارشنبه با آغاز روند کاهش دما، پایتخت هوای سردی را در آخر هفته تجربه می کند.



وی افزود: میزان سرعت باد عصر امروز افزایش یافته و مقداری از آلودگی ها کاهش می یابد.



اصغری با اشاره به هوای مشهد گفت:  روز پنج شنبه در این شهر بارش باران رخ می دهد. البته هوای مشهد مقدس تا روز پنج شنبه روند افزایشی خواهد داشت.



کارشناس سازمان هواشناسی تاکید کرد: در سه روز آینده برای شمال کشور هوای صاف همراه با افزایش دما پیش بینی می کنیم.

 

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار