کد خبر:۵۵۵۸۱۲
انتشار آخرین نشریه رمز عبور با تیتر:

همه وعده‌ها دروغ بود!

بیست و دومین شماره نشریه رمز عبور، ‌امروز با عنوان «همه وعده‌ها دروغ بود» منتشر شد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، شماره جدید نشریه رمز عبور به بررسی و نقد عملکرد دولت با عنوان «همه وعده ها دروغ بود» پرداخته است.

 

این نشریه در مطلب اصلی خود با حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی مصاحبه ای اختصاصی انجام داده و در آن به بررسی موضوعاتی چون خط نفوذ، فتنه، برجام و ناگفته‌هایی به نقل از وزیر سابق اطلاعات پرداخته است.

 

انتشار یک نظرسنجی ملی درباره مسائل سیاسی و اقتصادی کشور با عنوان «سیر نزولی نمودار بنفش» از جمله مطالب این شماره است که بر اساس یکی از جداول آن میزان علاقه به رئیس جمهوری در دوره زمانی آبان 1392 تا آبان 1395 ، از حدود 55 درصد به 30 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

شمس‌الدین حسینی وزیر سابق اقتصاد نیز گفت‌وگویی خواندنی با رمز عبور انجام داده و پس از آن گزارشی درباره تبعات اجرایی شدن تعهد سیاسی دولت به انجام برنامه FATF با عنوان "برجامی که ناکام ماند " منتشر شده است.

 

این نشریه پرونده ویژه‌ای را هم به تعامل دولت یازدهم با رسانه های منتقد اختصاص داده است.

مصاحبه با سید نظام‌الدین موسوی، بیژن نوباوه مدیرمسئول روزنامه عصر ایرانیان ، حجت الاسلام حمید رسایی مدیرمسئول هفته نامه 9 دی ، رضا شکیبایی سردبیر روزنامه وطن امروز و همچنین مرتضی خلفی زاده سردبیر سایت توقیف شده "جهان نیوز" از جمله بخش های این پرونده است که در آن تیترهایی چون  این دولت و رئیس آن "رسانه ستیز" هستند، دولت روحانی رسانه‌ها را ساکت می‌کند تا قراردادهای استعماری ببندد ، خط بنفش را زیر پا گذاشته‌ایم؛ نه خط قرمز را ، در ماجرای کرسنت رسانه ها را خفه کردند و نیز دولت به دنبال مجازات رسانه های آگاهی بخش است ، به چشم می خورد.

 

مصاحبه با امیرآبادی نماینده اول مردم قم در مجلس شورای اسلامی ، حبیب الله دهمرده نماینده مردم زابل ، عباس عبدی فعال اصلاح طلب و نیز گزارشی ویژه با عنوان "برنامه تیم فکری دولت اجرای "برجام7" است " ، از دیگر مطالب این شماره از رمز عبور است.

 

پرونده ای درباره آینده پژوهی انتخابات ریاست جمهوری امریکا با عنوان «بدتر از بد» مصاحبه ای از دنیس راس با تیتر باید هزینه های کارهای سلیمانی را افزایش دهیم، خاطراتی از سفیر سابق امریکا در عراق ، افغانستان و سازمان ملل با عنوان " روزگار آشفته آقای سفیر " و همچنین مطالبی از مشاور ویژه اوباما و نیز نوام چامسکی ، از جمله مطالب این نشریه در حوزه بین الملل است.

 

در این شماره بخشی نیز با عنوان " گنجینه تاریخ شفاهی " ویژه تاریخ انقلاب اسلامی در نظر گرفته شده که گفت‌و‌گویی منتشر نشده با سردار شهید همدانی با عنوان " در دوره دوم خرداد چه گذشت " نخستین مطلب آن است.

 

در این بخش که از گنجینه مرکز اسناد انقلاب اسلامی بهره گرفته شده ، مصاحبه با آیت الله باریک بین با عنوان " دعوای انتخاباتی نداشتیم " ، گفت و گویی با حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تیتر " حزب بازی در سپاه ممنوع است ، نه فعالیت سیاسی " و همچنین گفت و گوهایی با مرحوم فرج الله سلحشور ، محمد علی معلم دامغانی ، داریوش ارجمند ، نصرت‌الله قریب ، حسین الله کرم و احمد علی مسعود انصاری انتشار یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار