به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، میشل عون در دور دوم انتخابات ریاستجمهور موفق شد 83 رأی یعنی اکثریت آرا را به خود اختصاص دهد. در این دور از انتخابات 36 نماینده آرای سفید به صندوق انداختند و 7 رأی باطل شد. همچنین ستریدا طوق دیگر نامزد انتخابات ریاستجمهوری لبنان یک رأی را به خود اختصاص داد.
همزمان با انتخاب میشل عون بهعنوان رئیسجمهور لبنان، مناطق مختلف این کشور بهویژه محله حریک زادگاه میشل عون، شاهد شادی و جشن و سرور مردم است.
پارلمان لبنان نهایتاً بعد از 45 جلسه ناموفق، میشل عون را بهعنوان سیزدهمین رئیس جمهور لبنان انتخاب کرد.
"هشام جابر" کارشناس مسائل استراتژیک لبنان در مصاحبه با خبرنگار بینالملل خبرگزاری تسنیم درباره انتخاب "میشل عون" به عنوان رئیس جمهور جدید لبنان گفت: بدون تردید انتخاب میشل عون به عنوان رئیس جمهور لبنان پیروزی برای مقاومت لبنان به شمار میآید. چون این حزبالله و دبیر کل آن بود که میشل عون را پیشنهاد داده بودند و بر انتخاب وی در این پست تاکید داشتند.
وی افزود: میشل عون انسانی وفادار بوده و من مدتهاست که وی را میشناسم و 10 سال پیش سند تفاهم نامهای را با دبیر کل حزبالله لبنان امضا کرد و طی این 10 سال به تفاهم نامه ای که امضا کرده بود کاملا پایبند بود این در حالی است که از سوی برخی از کشورهای مخالف با مقاومت، تحت فشار شدیدی قرار گرفته بود تا رویکرد و خط مشی خود را تغییر دهد بنابراین می توان گفت که انتخاب میشل عون پیروزی برای مقاومت و همچنین پیروزی برای لبنان به شمار میآید که از این بحران خارج شد.
این کارشناس استراتژیک در پاسخ به سوال دیگری در این باره که آیا انتخاب میشل عون به عنوان رئیس جمهور نتیجه توافق منطقهای بوده، گفت: تردیدی در این موضوع وجود ندارد چون گروههای مخالف با انتخاب میشل عون چارهای جز این نداشتند چون در صورتی که وضع موجود ادامه می یافت چه بسا لبنان از لحاظ امنیتی و سیاسی فرو می پاشید.
منبع: تسنیم