آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۴۹۲

ماتا: خانواده‌ام از بازی من در تیم مورینیو می‌ترسیدند

بازیکن اسپانیایی منچستریونایتد از ترس خانواده‌اش هنگام مطلع شدن از بازی او زیرنظر مورینیو حرف زد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، خوان ماتا، مهاجم اسپانیایی منچستریونایتد ادعا کرد خانواده‌اش به محض مطلع شدن از پیوستن ژوزه مورینیو به نیمکت مربیگری شیاطین سرخ، نگران و بیمناک تکرار اتفاقات دوران حضور این 2 نفر در چلسی شدند.

 

 مورینیو، ماتا را در دوران اوج بازی در چلسی نیمکت‌نشین کرد، باعث خروج او از لندن شد و امکان داشت مشکلات آن‌ها در منچستریونایتد ادامه داشته باشد اما انگار مورینیو به ماتا اعتماد کرده و مشکلات قبلی از بین رفته است.

 

 او در این باره گفت: من و مورینیو تا به حال با هم صحبت نکرده‌ایم.همیشه احساس کرده‌ام تحت نظر هر مربی در منچستریونایتد بازیکن مهمی هستم و اکنون هم همین حس را دارم. کنترل کردن تصورات خانواده و دوستانم پس از تبدیل شدن مورینیو به سرمربی منچستریونایتد دشوار بود اما من همان حرف همیشگی را داشتم؛ می‌دانم چه کاری انجام می‌دهم. هنگام ورود سرمربی جدید همان ذهنیت همیشگی هنگام آشنایی با سرمربیان تازه قبلی را داشتم؛ تلاش با تمام وجود برای انجام بهترین بازی ممکن، اعتماد به خودم و ایمان به انجام کارهای بزرگ. با مورینیو، رابطه حرفه‌ای دارم. به همین دلیل وقتی قضاوت‌های مختلفی درباره نحوه کارم در تیم تحت نظر ژوزه صورت می‌گرفت، کاملا می‌دانستم قرار است چه اتفاقاتی رخ دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار