آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۶۶۱۱
گزارش/

گذر از آشفته بازار توسط منصوریان با اصلاحیه شبانه!/ از قرارداد عجیب کاوه‌رضایی تا جدایی ۹ بازیکن

امروز در اقدامی عجیب منصوریان اعلام کرد؛ فکر می کنم منظور من به درستی در کنفرانس خبری منعکس نشد. در فوتبال ایران همه بازیکنانی که قرارداد می بندند برای دریافت خود تاریخ مشخص می کنند.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو_ مهدی شیرازیان، استقلال در حالی روز گذشته در دیدار جام حذفی به دیدار مس کرمان رفت که آشفتگی هایی گریبان گیر باشگاه بود. از آخرین بازی استقلال در لیگ برتر تنها 4 روز گذشت و استقلال مجبور بود با کمترین زمان برای ریکاوری به دیدار مس کرمان برود. در حالی که مسی ها هشت روز زمان داشتند تا با آمادگی کامل به دیدار تیم پرطرفدار استقلال بروند.

 

مشکلات منصوریان قبل از بازی با مس

خسرو حیدری که بیشترین سهم را در پیروزی های استقلال دارد به علت مصدومیت به این دیدار نرسید.هم چنین امید ابراهیمی نیز به دلیل از دست دادن پدر نتوانست به استقلال کمک کند. از سوی دیگر بحثی که در خصوص کاوه رضایی به راه افتاد و حاشیه هایی را برای تیم استقلال دقیقا قبل از بازی در جام حذفی درست کرد. منصوریان در نشست بعد از بازی در اظهارنظری عجولانه گفت: همه بازیکنان در قراردادهایشان بندی دارند که شاید باشگاه ها تمایلی ندارند این بندها را اعلام کنند چون شاید وجاهت باشگاهی این اجازه را نمی دهد اما بازیکنانی هستند که در قراردادهایشان آمده اگر تا فلان تاریخ پول نگیرند می توانند قراردادشان را یک طرفه فسخ کنند باید بگویم به جز کاوه رضایی 9 بازیکن دیگر هم هستند که اگر پرداختی به آنها صورت نگیرد می توانند قراردادشان را فسخ کنند.

 

اما سرمربی آبی‌ها در اقدامی عجیب اعلام کرد: فکر می کنم منظور من به درستی در کنفرانس خبری منعکس نشد. در فوتبال ایران همه بازیکنانی که قرارداد می بندند برای دریافت خود تاریخ مشخص می کنند، یعنی زمان پرداخت پول به همه بازیکنان در قراردادهایشان مشخص می شود و اگر پرداخت طبق زمان قید شده در قرارداد نباشد خلاف قرارداد عمل شده و بازیکن می تواند معترض شده و درخواست فسخ نماید. وی افزود: این یک موضوع عمومی در فوتبال ایران است و مربوط به همه تیم ها می شود نه فقط استقلال. همه بازیکنان و باشگاه ها چنین شرایطی دارند و این موضوع فقط به استقلال مربوط نمی شود و منطور من هم کل فوتبال ایران بود نه فقط استقلال.

 

البته رسانه ای کردن این موضوع توسط مدیر برنامه های کاوه رضائی دقیقا شب بازی با مس کار درستی نبود و می توانستند این موضوع را در درون تیم حل کنند چون ممکن بود حواشی ایجاد شده به تیم استقلال ضربه بزند و تمرکز بازیکنان و کادر فنی را به هم بریزد اما منصوریان توانست به خوبی این حاشیه را جمع کند. ولی همچنان حاشیه های ایجاد شده در اطراف تیم هست که منصوریان مجبور شده اصلاحیه ای بر حرف های دیروز خود در نشست خبری بزند با این تفاسیر امیدواریم مطرح شدن این مسائل برای بازار گرمی نباشد و بازیکنان فقط برای رسیدن به حقوق خود چنین چالشهایی برای تیم محبوب پایتخت درست نکنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۸
استقلالی ها همیشه وقتی کم میارن دوپینگ میکنن
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۰
این استقلال به زور خودشو نگه داشته تو لیگ
2
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۶
چرا اینقدر همه از استقلال و منصوریان دفاع میکنن؟
این تیم مشکل داره
دیر یا زود هم مشکلاتش نمایان میشه
2
0
عاشق پرسپولیس
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۶
دیگه بلکه اینطوری بتونن مربیشون رو نگه دارن و اگرنه خیلی قبل تر از اینها باید میرفته!!!
پرسپولیسی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
هرچقدر هم به نفع استقلال بنویسید این تیم با این مربی به هیچ جا نمیرسه
3
0
محمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵
تیمی که شانسی میبره بهتر از این نمیشه
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار