کد خبر:۵۵۷۶۲۴

پیام های تسلیت اهالی فوتبال برای پدر استقلال+تصاویر

پس از درگذشت اسطوره فوتبال ایران، اعضای جامعه فوتبال در فضای مجازی این ضایعه را تسلیت گفتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دقایقی پیش منصور پورحیدری، اسطوره فوتبال ایران و باشگاه استقلال دار فانی را وداع گفت. در همین راستا مربیان، بازیکنان و سایر اهالی جامعه فوتبال این اتفاق دردناک را تسلیت گفتند.











* همچنین علی پروین، در پیام دیگری اظهار داشت: «پورحیدری فقط متعلق به استقلال نبود بلکه او متعلق به همه مردم ایران بود و قرمز و آبی دوستش داشتند. خدا رحمتش کند و بعد از ناصر حجازی و غلامحسین مظلومی او هم ما را تنها گذاشت اما خوشحالم که با عزت زندگی کرد و با آبرو از این دنیا رفت.»

 

* در همین رابطه سید رضا افتخاری، مدیر عامل باشگاه استقلال هم پیامی را به نمایندگی از این باشگاه منتشر کرد که بدین ترتیب است: «منصور پورحیدری مرد پر افتخار و فراموش نشدنی فوتبال ایران و باشگاه استقلال، امروز آسمانی شد. پورحیدری چندین دهه با عناوین مختلف برای استقلال افتخار آفرینی کرد و نام خود را به عنوان یکی از بزرگان فوتبال ایران به ثبت رساند. بدون تردید خبر درگذشت ایشان، بدترین خبر ممکن برای باشگاه استقلال و هوادارانش است. این مصیبت را به جامعه فوتبال و ورزش ایران تسلیت گفته و برای مرد پرافتخار فوتبال ایران طلب رحمت و مغفرت و برای خانواده ایشان از خداوند متعال صبر مسالت دارم.»

 

* برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس در واكنش به درگذشت منصور پورحيدرى گفت: «این ضایعه غیر قابل باور است. به نظر من ورزش ایران به سوگ نشست. از طرف خودم،باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیس این ضایعه را به خانواده منصور پورحیدری و هواداران استقلال تسلیت می گویم.امیدوارم خدا روح او را بیامرزد.»

 

* علیرضا منصوریان، سرمربی استقلال در پیامی درگذشت منصور پورحیدری را تسلیت گفت: «درگذشت منصورخان عزیز، ضایعه ای بزرگ برای فوتبال ایران و خانواده استقلال محسوب میشود. ایشان سالها برای استقلال بازی كرد و سالهای سال نیز در مسئولیت های فنی و مدیریتی در این باشگاه حضور داشت. او مرد پرافتخار فوتبال ایران است و قهرمانی های متعددی برای استقلال به ارمغان آوره و چهره‌ای جاودان و فراموش نشدنی است. درگذشت او بدترین خبر ممكن برای فوتبال ایران، باشگاه استقلال و هوادارانش است و ضربه بدی برای خود من محسوب می شود. درگذشت مرد پرافتخار و بزرگ استقلال را تسلیت می‌گویم و برای خانواده ایشان از خداوند طلب صبر دارم.»

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار