آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۶۵۴

محرومیت حاج‌صفی پس از اعتراض ایران کاهش پیدا کرد

سایت فدراسیون جهانی فوتبال فیفا، خبر محرومیت بازیکن ملی‌پوش کشورمان را اصلاح کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت فدراسیون جهانی فوتبال فیفا طی فکسی که به فدراسیون فوتبال کشورمان ارسال کرده بود، اعلام کرده بود که احسان حاج‌صفی یک جلسه از همراهی تیم ملی کشورمان محروم است، اما سایت فیفا محرومیت درنظر گرفته شده برای حاج صفی را دو جلسه درج کرده بود.

 

در همین رابطه روابط عمومی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که نامه‌ای اعتراضی نسبت به این مسئله به فیفا ارسال کرده که این نامه ترتیب‌اثر داده شده است.

 

در همین خصوص امیرحسین حسینی مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال گفت: پس از اعتراض ایران نسبت به خبر درج‌شده در سایت فیفا این سایت خبر خود را اصلاح کرد و محرومیت حاج‌صفی را تنها یک جلسه عنوان داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار