کد خبر:۵۵۸۷۳
جامعه اسلامي دانشگاهيان ايران ترور استاد علي محمدي را محكوم كرد
جامعه اسلامي دانشگاهيان ايران با صدور اطلاعيه اي با محکوم کردن حادثه تروريستي اخير، شهادت مسعود علي محمدي استاد فيزيک (گرايش ذرات بنيادي) دانشگاه تهران را به خانواده آن مرحوم و نيز جامعه دانشگاهي ايران تسليت گفت.
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين اطلاعيه با انزجار از عاملان اين ترور، از مراجع امنيتي و قضايي خواسته شده است با بررسي دقيق ،در اولين فرصت با دستگيري و مجازات عاملان اين جنايت، جلو اقدامات خشونت آميز را در جامعه سد کنند.
جامعه اسلامي دانشگاهيان ايران دراين اطلاعيه با بيان اينكه بي ترديد دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران در تلاشند که با اقدامات مشکوک و تفرقه افکنانه و ايجاد رعب و وحشت امنيت جامعه را سلب کنند، آورده است ، اقدامات غيرانساني و تروريستي، نه تنها خللي در رشد و پيشرفت کشور نخواهد داشت بلکه عزم و گام هاي دانشگاهيان و پژوهشگران متعهد را براي رسيدن به قله هاي افتخار و اقتدار علمي ايران دوچندان خواهد کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰