کد خبر:۵۵۸۷۵۷

ارتباط جنگ تحمیلی و اقتصاد مقاومتی، از زبان کدخدایی

اقتصاد مقاومتی در حقیقت یک رمز پیروزی برای جوامعی است که می‌خواهد مستقل باشند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با اهمیت اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری حول محور اقتصاد مقاومتی موضوعی است که با مبانی دینی ما سازگاری دارد. حضرت امام (ره) نیز در ابتدا انقلاب را با شعار ما می‌توانیم شروع کردند و رهبر انقلاب بارها بر این موضوع تأکید کرده‌اند که رمز پیروزی ما رسیدن به خودباوری است و چشم داشت به خارج نمی‌تواند راه‌گشای مشکلات باشد.

 

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی در حقیقت یک رمز پیروزی برای جوامعی است که می‌خواهد مستقل باشند و با اتکا به توانمندی‌های داخلی در پیشرفت و سازندگی کشورش قدم بردارند.

 

کدخدایی اشاره کرد: طبیعتاً محور اقتصاد مقاومتی که رهبر انقلاب بر آن تأکید دارند و در قالب سیاست‌های کلی نظام ابلاغ شده است در حال حاضر نیازمند اجرای آن هستیم. لذا مسئولین اجرایی باید با درک این موضوع انگیزه‌های نیروی جوان را تشدید کنند تا با تکیه به منافع داخلی گام‌های مؤثری جهت پیشرفت کشور برداشته شود.    

 

سخنگوی شورای نگهبان درخصوص اینکه چرا اقتصاد مقاومتی همانند صنایع دفاعی در موضوعاتی مثل صنعت خودرو اجرایی نمی‌شود، گفت: این تجربه در موارد دیگر نیز مشاهده شده است. محک مهم ما جنگ تحمیلی بود که تمامی کشورهای دنیا علیه ایران بودند اما مسئولین و مردم با اتکا به ظرفیت‌ها داخلی توانستند جلوی ابر قدرت‌های بزرگ ایستادگی کنند که ادامه‌ آن به صنایع دفاعی و موشکی کشور رسید.

 

وی در همین راستا عنوان کرد: به عقیده من ظرفیت بسیجی یک روحیه تمام نشدنی، دارای انگیزه است، می‌توانیم با استفاده از نخبگان جامعه به پیشرفت‌های بسیار بزرگی دست پیدا کنیم.

 

عباسعلی کدخدایی درپایان صحبت‌های خود یادآور شد: اگر در بُعد اقتصاد مقاومتی نیز با روحیه بسیجی وارد شویم یقیناً به موفقیت‌های بسیاری می‌رسیم و مشکلات حوزه اجرا برطرف خواهند شد.

 

منبع: استادنیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار