کد خبر:۵۵۹۲۶۳

جولان دلالی در بلیت‌فروشی اربعین

اقدامات نظارتی گشت‌های مشترک بر نحوه فعالیت‌های آژانس هواپیمایی موجب شد دو آژانس هواپیمایی به علت نحوه فروش بلیت عتبات عالیات و نیز گرانفروشی ، ۶۴۰ میلیون ریال جریمه شوند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، در ادامه نظارت‌های کارگروه نظارت بر فروش بلیط هواپیما در ایام اربعین و به دنبال شکایتهای مردمی در خصوص فروش بلیط خارج از قیمت مصوب برخی از دفاتر فروش بلیط هواپیما، طی بازدیدها و بازرسی‌های سرزده‌ای که توسط نمایندگان این کارگروه انجام شد، تخلف دو آژانس هواپیمایی در استان تهران محرز اعلام شد.

 

این گزارش حاکی است، در این بازرسی‌ها مشخص شد یکی از دفاتر بدون دارا بودن مجوزهای لازم اقدام به فروش بلیط یکی از شرکت‌های هواپیمایی کرده که موجب سردرگمی مسافران شده است. بنابراین مقرر شد سازمان هواپیمایی اقدامات تنبیهی لازم را انجام دهد.  

 

در عین حال این دفتر به همراه دفتر دیگری اقدام به گرانفروشی بلیط هواپیما کرده بود که پس از احراز تخلف، با رای رییس شعبه ۴۱ سازمان تعزیرات حکومتی، این دو آژانس در مجموع به پرداخت ۶۴۰  میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.  

 

گفتنی است، رعایت دقیق دستورالعمل‌ها و درج نرخ مصوب از سوی تمامی آژانس‌های هوایی الزامی است و تحت هیچ شرایط این دفاتر مذکور اجازه افزایش قیمت بلیط را ندارند. در این راستا بازدیدهای نظارتی در طول این ایام از دفاتر خدمات مسافری ادامه داشته و از فعالیت‌ واحدهای متخلفی که از قانون و مقررات سرپیچی کنند، جلوگیری خواهد شد.

 

براساس این گزارش، سامانه ۱۲۴ مستقر در سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها آماده دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی در سراسر کشور هستند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار