کد خبر:۵۵۹۸۸۶

تعزیرات به مبارزه با قاچاق در سطح عرضه ورود خواهد کرد

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی می‌گوید «تعزیرات صحنه مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه را دنبال می‌کند و به زودی در یکسری بخش‌ها ورود می‌کند.»

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، علیرضا جمشیدی در پاسخ به این سئوال که رئیس اتاق اصناف گفته بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سطح عرضه به اصناف تحمیل شده و اتاق اصناف نمی‌خواسته مسئولیت بگیرد اظهار کرد: اولاً اگر تحمیل شده باشد، تحمیل بدی نیست و جزء تحمیل‌های خوب است زیرا مقابله با قاچاق یک وظیفه ملی است.

 

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: ما در سه سطح مبادی ورودی، انبارها و سطح عرضه با قاچاق کالا و ارز برخورد می‌کنیم. این روزها شاهد برخوردهای قوی و کشفیات گسترده هستیم و رویکرد پرونده‌ها به سمت دانه‌درشت‌ها سوق یافته و عزم لازم برای برخورد با قاچاق‌های کلان به وجود آمده است.

 

جمشیدی ادامه داد: خوشبختانه همکاری نیروی انتظامی، قوه‌قضائیه و سازمان تعزیرات حکومتی یک همکاری منسجم است و امیدواریم با گردن کلفت‌ها و کسانی که سرکشی می‌کنند به شدت برخورد شود.

 

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: معتقدم بحث قاچاق فراتر از جرم شده است و اقتصاد و بنیان‌ها را نشانه رفته و واقعیت این است اگر برخوردهای قوی نباشد، دنبال فروپاشی هستند بنابراین باید این مسئله را جدی بگیریم کما اینکه جدی هم گرفته‌ایم.

 

جمشیدی افزود: در سطح عرضه نیز درخواست‌مان از اتاق اصناف این است که به صورت گسترده و جدی بحث مقابله را پیگیری کنند و سازمان تعزیرات حکومتی نیز به عنوان یک ناظر هوشمند، صحنه مقابله با قاچاق کالا در سطح عرضه را دنبال می‌کنیم و چه بسا ان‌شاء‌الله ورود هم کنیم و به زودی در یکسری بخش‌ها ورود می‌کنیم.

 

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درباره وضعیت کشفیات قاچاق کالا و ارز در مدت گذشته از سال جاری گفت: کشفیات قاچاق در سال جاری رشد چشمگیری داشته زیرا تمرکز ما بر پرونده‌های بزرگ و پرونده‌های سنگین بوده است و فکر می‌کنم تا 6 برابر افزایش یافته است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار