آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۳۱۹
مارکا مدعی شد؛

اختلاف په‌په با مدیران رئال برای تمدید قرارداد

وضعیت تمدید قرارداد په په با رئال مادرید هنوز نامشخص است و این مدافع پرتغالی، کمتر از دو ماه دیگر می تواند با تیم های مدنظر خود مذاکره کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،  په په سال 2007 از پورتو به رئال مادرید پیوست و در این مدت به یک بازیکن تاثیرگذار در جمع کهکشانی ها بدل شده است.

او که آخرین بار سال 2015 قرارداد خود را دو ساله تمدید کرد، قصد دارد به حضورش در رئال ادامه دهد و حتی چندی پیش گفت که شاید در صورت تمدید نشدن قراردادش به ترک فوتبال نیز فکر کند.

 

طبق قوانین او می تواند از ماه ژانویه با تیم های مورد نظر خود وارد مذاکره شود؛ اما مذاکرات تمدید قرارداد او با رئال چندی است که شروع شده با این حال دو طرف هنوز به توافق قطعی نرسیده اند.

به ادعای نشریه مارکا، دو طرف بر سر مدت قرارداد با یکدیگر اختلاف دارند. رئال پیشنهاد قراردادی یک ساله و مشروط داده اما په په، بی قید و شرط قصد دارد قراردادش دو ساله تمدید شود. باید دید در روزها و هفته های آتی چه تصمیمی برای آینده په په گرفته خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار