کد خبر:۵۶۰۳۷۲

تاکتیکی که با طارمی جواب داد

یکی از برنامه‌های اصلی تیم ملی ایران برای گلزنی برابر حریفان ارسال توپ از جناحین است که کارلوس کی‌روش در تمرینات قبل از بازی با سوریه آن را اجرا کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سانتر با نفوذ از جناحین، از روی نقطه کرنر، ضربات ایستگاهی و ... طی سال‌های اخیر یکی از راه‌های مهم گلزنی تیم کی‌روش بوده که معمولا نتیجه داده و ایران را به گل رسانده که سرمربی پرتغالی تیم ملی هنوز بر این روش تاکید دارد و امیدوار به گلزنی شاگردانش با ضربات سر است.


تیم ملی ایران که در پنجمین بازی مقدماتی جام جهانی روز سه‌شنبه هفته جاری برابر سوریه قرار می‌گیرد تمرینات پُر فشاری در مالزی برگزار می‌کند و کی‌روش با سخت‌گیری از بازیکنان به دنبال مسیرهای مختلف برای باز کردن دروازه رقبایشان است؛ ارسال از دو سمت زمین و ضربات شروع مجدد جزء برنامه‌های اصلی ایران در دیدار با سوریه بوده که بازیکنان در تمرینات روزهای اخیر آن را انجام دادند.


یکی از اهداف فرود توپ‌های ارسالی روی سر طارمی بلند قامت است که البته او در پنج گلی که در لیگ برتر به ثمر رسانده با ضربه‌ی سر گلزنی نکرده اما در سانترها موفق عمل کرده است.


این تاکتیک در چهار بازی اخیر ایران، فقط مقابل ازبکستان همراه با گل بود که سانتر مسعود شجاعی و سرزنی سید جلال حسینی تیم کی‌روش را به 3 امتیاز رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار