آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۳۹۲

پرسپولیس انگلیسی‌های ساکن دوبی را با قدرت شکست داد

تیم فوتبال پرسپولیس دومین دیدار تدارکاتی خود را در اردوی دبی با پیروزی پشت سر گذاشت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پرسپولیس امروز در دومین دیدار تدارکاتی خود به مصاف تیمی متشکل از انگلیسی‌های ساکن دبی رفت که در پایان این دیدار را با نتیجه 5 بر صفر به سود خود پایان داد.

 

* گل‌های پرسپولیس را در این بازی پریمایوف 4 بار و محسن مسلمان به ثمر رساندند.

 

* ابوالفضل جلالی مدیر برنامه علی کریمی یکی از تماشاگران این دیدار بود.

 

* شاگردان برانکو در نیمه دوم با ترکیب متفاوتی بازی کردند که بیشتر بازیکنان این تیم را جوانان تشکیل دادند.

 

* این بازی تدارکاتی شباهتی به بازی دوستانه نداشت چرا که درگیری‌های فیزیکی در زمین زیاد بود و بارها بازیکنان به خطایی که به آنها می‌شد، معترض بودند.

 

* فرشاد احمدزاده در یک صحنه چند بازیکن حریف را دریبل کرد و بازیکنان تیم انگلیسی روی این بازیکن مجبور به خطا شدند. داور این صحنه را پنالتی تشخیص داد اما اعتراض احمدزاده به خاطر خطایی که روی او شده بود باعث شد تا داور این بازیکن را از زمین اخراج کند.

 

* در یک صحنه ابوالفضل درویشی‌وند دروازه‌بان تیم پرسپولیس به شدت مصدوم شد و تماشاگران بیرانوند را تشویق کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار