ترافیک نیمه سنگین در محور ایلام – مهران/ ترافیک در چزابه و شلمچه روان است
کد خبر:۵۶۰۷۵۷
سرهنگ نادر رحمانی تشریح کرد

ترافیک نیمه سنگین در محور ایلام – مهران/ ترافیک در چزابه و شلمچه روان است

رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور به تشریح آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی کشور پرداخت.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور اظهار داشت: طبق آخرین گزارش‌های دریافتی از مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور، هم‌ اکنون در باند جنوبی آزاد راه کرج –قزوین از پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و باند جنوبی آزادراه کرج‌_تهران از پل فردیس تا گرمدره، ترافیک و محور ایلام – مهران ترافیک نیمه سنگین و در سایر جاده‌ها و معابر کشور وضعیت ترافیکی عادی و روان گزارش شده است. 

  
وی افزود: بر همین اساس در  تمامی راه‌ها و محورهای مواصلاتی کشور وضعیت جوی آرام گزارش شده است. 
 

 

سرهنگ رحمانی افزود: محور فیروزکوه در محدوده هنرستان کشاورزی از کیلومتر 13 تا 19 از روز شنبه تا سه‌شنبه از ساعت 7 تا 17 و چهارشنبه از ساعت 7 تا 12 به دلیل عملیات روکش آسفالت، تردد خودروها همراه با ترافیک انجام می‌شود. 

 

  
رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه‌های کشور بیان کرد: کمربندی دهلران، محور فرعی اولنگ- شاهرود و شمشک - دیزین تا اطلاع ثانوی مسدود است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

پربازدیدترین آخرین اخبار