تفسير اسلام بر اساس گرايش هاي غربي کار افراد خودباخته است
کد خبر:۵۶۱۲۲
آيت الله مکارم شيرازي:

تفسير اسلام بر اساس گرايش هاي غربي کار افراد خودباخته است

آيت‌الله مکارم شيرازي در نخستين اجلاس نمايندگان و مديران جامعه المصطفي العالميه در قم گفت: لازم است به متن اسلام حقيقي و اصيل بازگشت و از قرائت هاي جديد دروغين التقاطي و انحرافي پرهيز کرد.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، آيت‌الله ناصر مکارم شيرازي از مراجع تقليد در نخستين اجلاس نمايندگان و مديران جامعة المصطفي العالميه که ديروز در سالن قدس مجتمع آموزش عالي امام خميني‌(ره) قم برگزار شد با بيان اين‌که دشمنان اسلام به خصوص متعصب هاي مسيحيت براي جلوگيري از پيشرفت اسلام اصرار داشتند که بگويند اسلام با زور و شمشير پيشرفت کرده نه با منطق و دليل، گفت: دشمنان اسلام جنگ هاي اسلامي را به اشتباه به همين حساب مي گذاشتند در حالي که تفحص در آيات گوناگون قرآن مجيد جواب اين دروغ پردازي ها را به روشني مي دهد.

وي با بيان اين‌که کشيدن شمشير براي خاموش کردن آتش فتنه است، اذعان داشت: در قرآن کريم به صراحت آمده است که بر روي کساني که بر شما شمشير کشيده اند شمشير بکشيد، پس با پايان يافتن فتنه جنگ نيز تمام مي شود.

اين مرجع تقليد در ادامه خطاب به مبلغان علوم ديني خواست از طريق سخنراني هاي منطقي و درست اسلام را تبليغ کنند و گفت: اگر خيال کنيم فعاليت هاي تبليغي در دنياي امروز کافي است در اشتباهيم.

آيت‌الله مکارم شيرازي با بيان اين‌که امروز هجمه دشمنان بر ضد اسلام و به خصوص بر ضد معارف اهل بيت(ع) بسيار زياد است، ابراز داشت: ايجاد سايت هاي دروغ پرداز و توهين کننده به اسلام به دليل آن است که دنياي مادي از مادي گري فاصله گرفته و به سمت معنويت آمده است.

وي اضافه کرد: اسلام در دنيا به سرعت پيش مي رود و مردم جهان، اسلام را به عنوان مکتبي براي سراسر زندگي از لحظه تولد تا لحظه مرگ با برنامه‌هاي غني، پربار و مطابق موازين منطق مي دانند.

اين مرجع تقليد بر آشنايي طلاب علوم ديني به شرايط زمان و مکان، منطق روز، روش ها، شبهات و توطئه ها تأکيد کرد و گفت: اگر انبوهي از علم و دانش در درون و فکر شما باشد اما با اين مسائل مهم آشنا نباشيد کاري از شما ساخته نيست.

آيت‌الله مکارم شيرازي شرط پيروزي مسلمانان را بازگشت به اسلام حقيقي دانست و تصريح کرد: اکنون عده اي خودباخته، اسلام را التقاطي کرده و مي گويند اسلام را به شکلي با قرائت جديد تفسير کنيم که غربي هاي مادي بپسندند و روشنفکران خودباخته بپذيرند.

وي با بيان اين‌که اين طرز تفکر اشتباه بزرگي است، تصريح کرد: لازم است به متن اسلام حقيقي و اصيل بازگشت و از قرائت هاي جديد دروغين التقاطي و انحرافي پرهيز کرد.

استاد درس خارج فقه حوزه علميه قم داشتن انگيزه الهي را مدنظر قرار داد و با بيان اين‌که انگيزه الهي سبب پيشرفت است، خاطرنشان کرد: نياتمان را روز به روز خالص‌تر کرده، دلمان را به خدا نزديک تر و امدادهاي الهي را شبانه روز از خدا بخواهيم.

آيت‌الله مکارم شيرازي در بخش ديگري از سخنان خود خواستار استفاده از ابزارهاي و وسايل روز براي پيشبرد اهداف جمهوري اسلامي ايران شد و ابراز داشت: مسلمانان توليد علم دارند اما توزيع علمشان ضعيف است، اما دشمنان توليدي ندارند ولي توزيعشان بسيار قوي است.

وي در ادامه بر ترويج و گسترش علوم اسلامي و معارف اهل بيت(ع) با استفاده از تمام وسايل روز تأکيد کرد و گفت: براي ترويج مباني اسلامي لازم است از بهترين وسايل از جمله ماهواره ها، اينترنت و وسايل سمعي و بصري استفاده شود و هرچه در اين راه هزينه شود به جا است.

لازم به ذکر است، نخستين اجلاس نمايندگان و مديران جامعه المصطفي العالميه از ديروز، 26 دي ماه به مدت دو هفته با تشکيل کميسيون هاي مختلف در قم آغاز به کار کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار