آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۲۶۳

واکنش آس اسپانیا به پیروزی آلبی سلسته: آرژانتین یعنی مسی

روزنامه اول ورزشی اسپانیا در تحلیلی به درخشش مسی در ترکیب آرژانتین پرداخته و نوشته است: آرژانتین یعنی مسی.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نویسنده آس اسپانیا پیروزی اخیر آرژانتین برابر کلمبیا را زیر تیغ نقد گرفته و نوشته است: صرف نظراز گل‌های زده و مهار فرصت‌های حریف، باید قبول کرد که اگر مسی بهترین بازیکن تیم آرژانتین است و اگر او در بازی اخیر این تیم نبود، آرژانتین مقابل کلمبیا دچار مشکل جدی می‌شد.

 

در ادامه این تحلیل آمده است: آرژانتین یعنی لیونل مسی، این تیم بدون مسی در اکثر پست‌ها فلج می‌شود، مسی فقط برای آرژانتین یک مهاجم نیست او بارها در کار دفاعی شرکت کرد و اگر بازگشت‌های به موقع مسی نبود، معلوم نبود که آرژانتین چه خواهد کرد.

 

روزنامه‌های اسپانیایی معمولا از مسی دفاع می‌کنند و روزنامه‌های آرژانتین او را به کم کاری و نداشتن تعصب متهم می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار