کد خبر:۵۶۲۵۰۰

در آینده چه کسانی چرخ صنعت را می‌چرخانند؟!

آموزش و پرورش نیز به دانش‌آموزان به صورت کاربردی آموزش نمی‌دهد بلکه تنها بر مفروضات و کتاب‌های کمک درسی اکتفا کرده است که این به تنهایی ارزش زیادی ندارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، لیلی دانشمند نایب رییس انجمن صنفی مراکز کاریابی کل استان تهران و اتاق بازرگانی درخصوص وضعیت کنونی تعامل میان دانشگاه‌ها و نیروی انسانی کشور، گفت: چرا خانواده‌های امروز درگیر مسائلی همچون پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود به هر نحوی هستند اما آنها را به کار کردن تشویق نمی‌کنند! هنگامی که فرزندان ما حاصل کار خود را دریافت نمایند قطعاَ می‌آموزند که برای زندگی خود مبارزه کنند و بدنبال کار حاضر و آماده نباشند.

 

وی اضافه کرد:  امروزه آرزوی فرزندان قلکی نیست تا پول‌های خود را در آن نگه‌داری و با لذت صرف امور روزانه خود نمایند بلکه این بینش تغییر کرده است. درواقع با حمایت‌های فراوان از سوی والدین تنبلی در فرزندان تشدید می‌شود.

 

وی افزود:‌ پیگیری بیش از حد خانواده‌ها بر فرزندان باعث شده تا نتوانند کنترلی بر آنان داشته باشند. دگرگونی و ناهنجاری‌ها در کلان شهرها روزبه‌روز بیشتر می‌شود. در کشور ایران تنها به فرزندان آموزش داده می‌شود که چه کارهایی را انجام و چه کارهایی را انجام ندهند درحالی که اگر با کار و فعالیت مبلغی هرچند کم دریافت شود اما ارزش بدست آمدن تجربه آن بسیار زیاد است که در آموزش و پرورش این حلقه مفقود شده است.

 

وی ادامه داد:‌ در وزارت آموزش و پرورش جایگاهی که فرزندان این جامعه بتوانند کارآفرینی را فرابگیرند وجود ندارد درواقع باید تهدیدها را به فرصت تبدیل نمود. نکته این است که کار کردن در چه صنف و در چه شاخه‌ای مهم نیست، آنچه که اهمیت دارد استفاده از توانایی‌ها، بدست آوردن تجربه و استقلال است. فرزندان امروز با کسب درآمد، در آینده کار را پس نخواهند زد که این امر برای هر اقتصاد بیمار می‌تواند موثر باشد.

 

وی اظهار کرد: آموزش و پرورش نیز به دانش‌آموزان به صورت کاربردی آموزش نمی‌دهد بلکه تنها بر مفروضات و کتاب‌های کمک درسی اکتفا کرده است که این به تنهایی ارزش زیادی ندارد. امروز روحیه انسان‌ها در ایران به روحیه تنبلی تبدیل شده است. آنقدری که ایرانیان در فضای مجازی هستند در جهان وجود ندارد.

 

نایب رییس انجمن صنفی مراکز کاریابی کل استان تهران عنوان کرد: از مسئولین محترم آموزش و پرورش می‌خواهیم از افراد خلاق و ایده‌پرداز به نحو احسنت استفاده کند و با برگزاری نمایشگاه‌ها با همکاری‌های لازم فرزندان را تشویق به استفاده صحیح از وقت و ارزش‌ها نماید درآنصورت به فرد موفقی در جامعه تبدیل خواهد شد. قدرت ریسک‌‌پذیری این شخص در دانشگاه از افراد دیگر که این سیر را طی نکرده‌اند بیشتر است و امید به تشکیل خانواده در آن پدیدار می‌شود.

 

وی گفت: زمانی مردمان کره جنوبی در ایران به کارگری مشغول بودند اما امروز جوان ایرانی به آنجا رفته و کارگری می‌کند. این کشور با دیدگاه فقرزدایی و با متدهای مختلف، بدون هیچ‌گونه منابع طبیعی استراتژی خود را تغییر داد وامروز یکی از صادرکنندگان برنج با اینکه خاک مناسبی برای کشاورزی ندارد، است. اما ایران اسلامی با وجود فراوانی منابع طبیعی و ادعا در مدیریت، نتوانسته به چنین جایگاهی برسد. بنابراین نشان می‌دهد که مردم همگام و همراه نبوده‌اند.

 

دانشمند در پایان اشاره کرد:‌ در آینده چه کسانی چرخ صنعت را می‌چرخانند؟ آیا با ارزش پول پایین می‌توان کارگر استخدام کرد؟ امروز با مازاد نیرو مواجه هستیم چرا که میان صنعت، دانش و آموزش رابطه‌ای برقرار نشده اما ممکن است در کمتر از یک دهه با کمبود نیرو روبه‌رو شویم.

منبع:‌استادنیوز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار