به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل قناعتی گفت: در کمیسیون ماده 100 نماینده وزیر کشور، قوه قضائیه و شهرداری در رابطه با تخلف های ساختمانی صورت گرفته در شهر تصمیم گیری می کنند.
وی افزود: در بسیاری از مواقع شاهد هستیم که این کمیسیون، رای بر تخریب بنای ساخته شده می دهد اما زمانی که رای به شهرداری می رود، شاهد اجرای آن نیستیم.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تغییر رای کمیسیون ماده 100 در کمیسیون مصوبات شهرداری مناطق خاطرنشان کرد: متاسفانه فرهنگ غلطی اکنون در شهرداری مناطق حاکم شده و رای کمیسیون ماده 100 پس از طرح در کمیسیون مصوبات شهرداری مناطق تغییر پیدا می کند.
قناعتی ادامه داد: افراد متخلف با پرداخت مبالغی به شهرداری مناطق، جلو تخریب ساختمان هایی که کمیسیون ماده 100 رای به تخریب آنها را داده است می گیرند و همین موضوع سبب می شود تعداد تخلفات ساختمان سازی در شهر تهران قابل توجه باشد.
وی با بیان اینکه حتی 10 درصد از رای تخریب بناهایی که حکم به قلع و قمع آنها داده می شود اجرایی نمی شود تصریح کرد: طی 3 سال اخیر حتی 10 درصد از حکم قطع و قمع بناها در شهر تهران اجرایی نشده است و صاحبان متخلف با پرداخت پول جلو اجرای حکم تخریب بنای خود را گرفته اند.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: پولی که بابت جلوگیری از تخریب یک بنا دریافت می شود به حساب شهرداری واریز می شود و این طور نیست که اشخاص خودشان پول را دریافت کنند اما دریافت این پول مبنای قانونی ندارد.
قناعتی با اشاره به ارائه گزارش تخلف ها از سوی ناظران سازمان نظام مهندسی به شهرداری مناطق اذعان کرد: در بسیاری از مواقع شاهد هستیم که ناظران سازمان نظام مهندسی تخلف ها را به مسئولان شهرداری مناطق اطلاع می دهند اما برای جلوگیری از این تخلف ها از سوی شهرداری مناطق کوتاهی می شود.
وی با بیان اینکه " در ساخت مجتمع های تجاری جدید در شهر تهران تخلفات زیادی صورت گرفته است" گفت: مجتمع های تجاری زیادی در شهر تهران ساخته شده که در آنها تخلف صورت گرفته و باید جلو این تخلف ها گرفته شود.
منبع: میزان