آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۲۲۴

مربی فولاد خوزستان: هدف ما پیروزی مقابل سپاهان است

مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ما بازی با کیفتی را در مقابل تیم سپاهان اصفهان به نمایش خواهیم گذاشت و هدف ما کسب پیروزی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عزیز فریسات در غیاب نعیم سعداوی سرمربی فولاد خوزستان عصر روز چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار تیمش با تیم سپاهان در چارچوب لیگ برتر افزود: تیم ما با تیمی باسابقه و حرفه ای بازی دارد که از شخصیت قهرمانی نیز برخوردار است.


وی گفت: سپاهان چندین عنوان قهرمانی دارد و هوادارانش همیشه از تیم محبوبشان حمایت می کنند.


وی افزود: فولاد خوزستان هم تیم خوبی است و هواداران خوبی دارد و امیدوارم بازی خوبی را شاهد باشیم.


فریسات در باره محرومان و مصدومان تیمش در دیدار فردا گفت: عبدالله ناصری را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.


وی اظهار امیدواری کرد که فردا بازی خوب و تماشاگرپسندی را از هر دو تیم شاهد باشیم و این دیدار با برد تیمش همراه باشد.


مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: نعیم سعداوی، سرمربی فولاد خوزستان بدلیل سردرد نتوانست در نشست حضور پیدا کند و از خبرنگاران عذرخواهی کرد.


دیدار تیم های فوتبال فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان در چارچوب لیگ برتر فوتبال کشور، عصر پنجشنبه(فردا) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار