کد خبر:۵۶۳۴۴۳
غلامرضا کاتب:

بی‌مبالاتی رئیس ایستگاه سمنان عامل حادثه قطار

عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن اشاره به چگونگی برخورد دو قطار در سمنان گفت: بی مبالاتی رئیس ایستگاه سمنان، عامل ایجاد این حادثه بوده است.

به گزارش گروه فضای مجازی  خبرگزاری دانشجو، غلامرضا کاتب نماینده گرمسار در مجلس شورای اسلامی در خصوص علت برخورد دو قطار در سمنان گفت: مدیر ایستگاه قطار سمنان با دادن دستور حرکت، به قطاری که در ایستگاه  بوده، عامل برخورد دو قطار  بوده است.

 

وی افزود، یکی از قطارها در مسیر به علت مشکل فنی متوقف بوده است و قطار دوم بعد از حرکت از ایستگاه سمنان به قطار متوقف شده برخورد می‌کند.

 

کاتب ادامه داد، با توجه به اینکه قطار اول در بین راه متوقف بوده طبیعتا به قطار متوقف در ایستگاه نباید اجازه حرکت داده می‌شد.

 

عضو هیئت نمایندگان سمنان در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس اطلاعاتی که تا ظهر امروز به دست من رسیده است، متاسفانه در این حادثه  9 نفر از هموطنان،  جان خود را ازدست داده‌اند.

 

کاتب گفت: در این حادثه 4 واگن از خط خارج و دو واگن نیز دچار حریق شدند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار