کد خبر:۵۶۴۷۵۹
امامی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

حمایت ملت از دستگاه دیپلماسی برای عکس‌العمل انقلابی در مقابل دشمن

قائم مقام تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: اگر دستگاه دیپلماسی و دولت بخواهد در مقابل دشمن، عمل انقلابی انجام دهد، دانشجویان و مردم یکپارچه از آنها حمایت می‌کنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی امامی، قائم مقام تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفت‌‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تمدید تحریم ها از سوی آمریکا گفت: سه سال است که به بهانه ارتباط با دنیا و رفع تحریم‌ها، دائما پشت میز مذاکره نشسته اند و با نماینده کفر و استکبار و وزیر خارجه امریکا قدم می زدند و دست می دادند.

 

وی تصریح کرد: ما حصل مذاکرات موجب شد تا برجام منعقد گردید و  هرچند دلسوزان در مجلس، دانشگاه، نمازجمعه و حتی مقام معظم رهبری نسبت به آینده اعتماد به غرب و امریکا هشدار دادند، توجهی صورت نپذیرفت. برجام در 20 دقیقه با عجله و سرعت به تصویب رسید و دیدیم که رهبر انقلاب نیز چند روز گذشته وجود خلل در برجام را نتیجه عجله دانستند. 


قائم مقام تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه پس از سه سال دیپلماسی، باید انقلابی عمل کرد، اظهارداشت: باید نشان داد که اگر دشمنان بخواهند غرور ملی و عزت مردم را لگدمال کنند و جمهوری اسلامی را بازی دهند، دولت مردان و مردم ایران جوابشان را انقلابی خواهند داد. 


وی ادامه داد: متاسفانه از برجام با عنوان فتح الفتوح و مایه بارش باران و آفتاب تابان و غیره نام برده می شد و در رابطه با آن بسیار بزرگ نمایی شد؛ تا آنجا که از پرداختن به مسائل داخلی غافل شدند و در عوض دلسوزان را که نسبت به اینده برجام هشدار می داند، بی سواد، بی شناسنامه و افراطی خواندند و ایشان را مستحق جهنم دانستند. با همه اینها، اگر دستگاه دیپلماسی و دولت بخواهد در مقابل دشمن، عمل انقلابی انجام دهد، دانشجویان و مردم یکپارچه از ایشان حمایت می کنند و تنها راه رفاه و آسایش در عمل انقلابی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار