۲۲۳۹ حادثه‌دیده نیز توسط نیروهای هلال ‌احمر از خدمات لازم امدادی بهره‌مند شدند
کد خبر:۵۶۴۸۳۷
سید مصطفی مرتضوی:

۲۲۳۹ حادثه‌دیده نیز توسط نیروهای هلال ‌احمر از خدمات لازم امدادی بهره‌مند شدند

سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به وقوع طوفان در خراسان شمالی و مازندران گفت: ۲۲۳۹ نفر توسط نیروهای هلال‌احمر امدادرسانی و ۱۶۵۰ نفر اسکان اضطراری شدند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی مرتضوی با اشاره به وقوع طوفان در دو استان مازندران و خراسان شمالی اظهار داشت: 5 شهرستان بجنورد، مانه و سملقان، بهشهر، نکاء و سوادکوه از روز گذشته متأثر از طوفان شده‌ است.

 

وی افزود: 17 شهر و روستا به دلیل طوفان امدادرسانی شده و 2239 حادثه‌دیده نیز توسط نیروهای هلال ‌احمر از خدمات لازم امدادی بهره‌مند شدند.

 

سخنگوی سازمان امداد و نجات از اسکان اضطراری 1650 نفر در مساجد، مدارس و راهدارخانه‌ها به دلیل وقوع طوفان خبر داد و خاطرنشان کرد: 439 کیلوگرم نایلون توسط نیروهای امدادی میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.

 

منبع: فارس

پربازدیدترین آخرین اخبار