کد خبر:۵۶۶۳۱۴
ارتش سوریه به صورت کامل بر «الشعار» در حلب مسلط شد
نیروهای ارتش سوریه موفق شدند به صورت کامل بر محله های «الشعار»، «کرم القاطرجی» و «تله الشرطه» در حلب به صورت کامل مسلط شوند.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، به نقل از العهد، نیروهای ارتش سوریه در ادامه مبارزه خود با گروه های تروریستی و مسلح در حلب دستاوردهای بیشتری کسب کردند.
در همین راستا، نیروهای ارتش سوریه موفق شدند به صورت کامل بر محله های «الشعار»، «کرم القاطرجی» و «تله الشرطه» در حلب به صورت کامل مسلط شوند.
نیروهای ارتش سوریه همچنین ۳ نفر از عناصر مسلح عضو گروه موسوم به «احرار سوریه» را در جریان درگیری ها در محله «قاضی عسکر» واقع در شرق حلب اسیر کردند.
از سوی دیگر نیز در پی حملات خمپاره ای گروه های مسلح به مناطق تحت محاصره فوعه و کفریا در حومه شمالی ادلب ۵ نفر جان خود را از دست دادند.
گفتنی است، پیش از این نیروهای ارتش سوریه موفق شده بودند بر محله های «قاضی عسکر» و «تربه لالا» و بخش جنوبی محله «الشعار» واقع در جنوب حلب مسلط شوند.
منبع: مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.