به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سعید روحی با بیان اینکه افراد مذکور باید برای تعویض پلاک به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند، افزود: برای افرادی که پلاک آنها آسیب دیده، پلاک جدید ساخته می شود.
وی اضافه کرد: برای تعویض پلاک نیاز است که خود وسیله نقلیه در مراکز تعویض پلاک باشد و علاوه بر آن باید مدارک احراز هویت مالک اعم از کارت ملی یا شناسنامه، اسناد وسیله نقلیه مثل سند کارخانه، سند مالکیت و کارت وسیله نقلیه به همراه مالک باشد.
معاون فنی و مهندسی پلیس راهور ناجا با تاکید بر ضرورت همراه داشتن مدرک احراز محل سکونت اعم از سند منزل مسکونی به نام فرد، همسر، پدر یا مادر، اضافه کرد: در صورتی که مالک مستاجر است باید اجاره نامه رسمی به همراه داشته باشد.
سرهنگ روحی، از دیگر مدارک احراز هویت محل سکونت را فیش آب، برق یا گاز به نام مالک یا همسر برشمرد و اظهارکرد: در صورتی که فرد کارمند دولت و نیروهای مسلح باشد، می تواند معرفی نامه معتبر از کارگزینی اداره متبوع با درج آدرس به همراه داشته باشد و یا افراد می توانند معرفی نامه از محل تحصیل فرزند با تایید آموزش و پرورش و درج آدرس منزل ارائه دهند.
سرهنگ روحی اضافه کرد: برای اشخاص حقوقی برابر اساسنامه و روزنامه رسمی آن شخص حقوقی شماره پلاک مشخص می شود.
وی در پاسخ به این سووال که تکلیف فردی که محل سکونتش در یک شهر و محل کارش در شهر دیگری است، چیست؟ گفت: محل سکونت فرد مهم است کسی که ساکن کرج است و محل کارش تهران است باید محل احراز سکونت کرج را برای تعویض پلاک ارائه داده و پلاک کرج را دریافت کند.
سرهنگ روحی در مورد هزینه تعویض پلاک، گفت: برابر قانون بودجه کشور هزینه تعویض پلاک خودروهای تولید داخل که زیر 50 میلیون تومان قیمت داشته باشد 50 هزار تومان و بالای 50 میلیون 100 هزار تومان است.
روحی تصریح کرد: تمام اطلاعات مربوط به مدارک و شرایط تعویض پلاک، کارت و سند المثنی در سایت راهور 120در دسترس است.
منبع: ایرنا